Çarşamba, Ekim 23, 2013

Nejat Öntaş, Zeytinburnuspor taraftarının saldırısına uğradı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup’ta bugün oynanan Mecidiyeköy Tayfunspor-Zeytinburnuspor maçını izlemeye giden Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş, mavi-beyazlı ekibin 2 taraftarı tarafından darp edildi.



Olayın meydana geliş şekli ise şöyle: 1.Amatör Lig 12.Grup’ta bugün saat 10.45’te Bayrampaşa Belediyesi Stadında Yıldırım Bosna ile oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından 2 hafta sonra karşılaşacakları Zeytinburnuspor’u izlemeye giden Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş, Ayazağa Atatürk Stadına girer girmez, kendisini tanıyan iki Zeytinburnuspor taraftarının saldırısına uğradı. Darp edilen Öntaş’ı öfkeli taraftarın elinden Zeytinburnuspor Yönetici Yalçın Ulutürk alarak olay yerinde uzaklaştırdı.


 


“Sen gelip bizi mi yeneceksin deyip saldırdılar”
Yerel Futbol Sitesine konuşan Nejat Öntaş, “2 hafta sonra karşılaşacağımız Zeytinburnuspor’u izlemek için Ayazağa Stadına gittim, girişteki tribüne yanımda bir Yöneticim ile birlikte oturdum. İlk yarının son dakikalarıydı, bu esnada daha önceden kendilerini tanıdığım Zeytinburnuspor taraftarı 2 kişi yanıma gelip, hakaret etmeye başladılar. Bana, “sen nasıl Zeytinburnu’lusun? Şimdi gelip utanmadan sahamızda bizi yenmeye mi çalışacaksın, senin …. …. …. diyerek saldırdılar. Suratıma yumruklar geldim, karnıma doğru vurdular. Daha sonra Zeytinburnuspor Yönetici Yalçın Ulutürk yardımıma koştu ve beni onların elinden aldı.” dedi.


 


“Ben doğma-büyüme Zeytinburnuluyum”
Ben doğma-büyüme Zeytinburnu’luyum. Zeytinburnuspor’un yıllarca formasını giydim 2.Ligden, 1.Lige çıktığı seneki kadroda yer aldım, bundan her zaman büyük gurur duydum. Benim Zeytinburnuspor’a olan sevgimi kimse tartışamaz ancak nihayetinde ben bir Antrenörüm. Ben Zeytinburnuspor’da var oldum, çok ekmeğini yedim ancak şimdi yine ekmeğimin derdindeyim. Beni bugün açık açık tehdit ettiler, küfürler ettiler, yediğim yumruklar değil sevdiğim Kulübün taraftarından gördüğüm davranış çok zoruma gitti. “2 hafta sonra Zeytinburnu’ya gel de görelim” dediler. Halbuki benim evim orada. Ayrıca “siz şampiyon mu olacaksınız, sizi döve, döve yeneriz dediler” diye yaşananları özetledi.


Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombuel ise olay tasvip etmediğini ancak Nejat Öntaş’ın geçmiş yıllarda Kulübe zarar verdiğini iddia etti.


“3 futbolcumuzu Keşan’a kaçırdı”
Olay hakkında görüşlerini aldığımız Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombuel de, “Maalesef bunların olmaması gerekirdi. Ancak burada Nejat Öntaş da kabahatli. Senin ne işin bizim taraftarın içinde? Zaten adamlar seni tanıyor, geçen sene 3 futbolcumuzu adeta kaçırır gibi Keşanspor’a götürdün diye sana kızgınlar. Taraftar senin bu Kulübe zarar verdiğini düşünüyor. Kulüp hakkında ileri-geri konuştuğunu duymuşlar. Yine de üzüldüm. Zaten bizim Yöneticimiz olayı duyunca hemen koşarak müdahale etmiş. Kulüp olarak bunlar bizim kabul etmediğimiz olaylar. Ben Nejat Öntaş’a buradan geçmiş olsun mesajımı iletiyorum” dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ahmet dedi ki...

hoca sen neyın besındesın sen 1 kısıyle tartısıyorsun ondan sonra dıyorsunki beni zeytınburnu taraftarı darp ettı dıyorsun eyer taraftar orda olsaydı sen nasıl kurtulurdun bılmem sımdı lıderliği kaybetmıssın onun acı var sende 2 hafta sonrada zeytınburnuna geleceksın ortalıgı da karıstırma. masa başında maç kazanma hakederek kazan sen sen ol sakın pravakatörlük yapma ıstıyorsun ki zeytınburnu taraftarı senın macında sahaya ınsın 3 puanı alıyım mereak etme bunlar olmıyacak nejat efendiiii gelelim gecen seneye sen degılmısın zeytınburnusporun 3 tane futbolcusunu mactan 1gün önce para verip kesana göndermedinmi yıne ortalıgı karıstımadınmı nejat hoca haydiii şimdi nediye cevap vereceksin sonra yalandan diyorsunki ben zeytinburnu çocuguyum bırak bu islerı

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.