Pazartesi, Ekim 14, 2013

İstanbul BBSK, Beşiktaş’ı elinden kaçırdı

Coca Cola Elit Akademi U17 Ligi müsabakasında Beşiktaş’ı konuk eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, üstün oynadığı karşılaşmada rakibi ile golsüz berabere kaldı.



Albayrak Stadında oynanan ve Özcan Öner, Özgür Serinyel, Oğuzhan Yılmaz Hakem triosunun yönettiği, Celal Özağdaş’ın da Dördüncü Hakem olarak görev yaptığı müsabakada, Teknik Direktör Gökhan Bölükbaşı’nın talebeleri baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada gol yollarında etkisiz kaldı ve rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Maçın son dakikalarında ev sahibi ekipten Engin kırmızı kart ile oyun dışı kalınca, turuncu-mavililer maçı 10 kişi tamamladılar.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="86341,86343,86344"]


 

3 yorum:

Gültepeli.. dedi ki...

Sayın Ali Kemal bey...Dün siyavuşpaşa-günyamaç u17 karşılaşmasınının görüntülerini kocasinan sahasında bulunan kameraman beyin çektiği fotoraflar bu sitedemi yayınlanıyor...Ben bu sayfayı sürekli takip ediyorum ama 2 gündür bu soruma 1 tane cevap yok..

efe dedi ki...

bu rsimlerie neden indiremiyoruz bilgisayara

akd dedi ki...

Kusura bakmayın düzeltmek zorunda kaldım. Bizden, Arif kardeşimiz bu maça gitmiş. Kendisi bize haberi gönderdiğinde hemen yayınlayacağız.

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.