Çarşamba, Ekim 23, 2013

İdmanda fenalaşan futbolcu vefat etti

Siyavuşpaşaspor Kulübü'nün 16 yaşındaki futbolcusu Muhammet Alihan Gürbüz, dün idmanda rahatsızlanırken kaldırıldığı hastanede vefat etti.



Siyavuşpaşaspor'un Kocasinan Stadı'ndaki idmanında dün akşam fenalaşan Muhammet Alihan'a ilk müdahale ambulansla gelen hemşire tarafından yapıldı. Genç futbolcu hemen hastaneye kaldırılmasına karşın burada kurtarılamadı ve sabaha karşı yaşamını yitirdi. Futbolcunun daha önceden de kalbiyle ilgili sorunu olduğu öğrenildi.


3 Ocak 1997 doğumlu olan Muhammet Alihan filiz lisansını çıkaralı daha 1 ay olmamıştı.


Yerel Futbol Sitesi olarak genç kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve Siyavuşpaşaspor camiasına baş sağlığı diliyoruz.


 

20 yorum:

orhan peynir dedi ki...

Haznedar spor kulübü olarak siyavuşpaşa spor kulübüne ve rahmetli sporcu kardeşimizin ailesine baş sağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun..

hasan kanpalta dedi ki...

Allah rahmet eylesin. ben cocuğa ve ailesine üzüldüm.ama bir konu atlanılmış.altyapıya gelen sporculara doktor raporu nasıl alınıyor.sorgulanmalıdır.2incisi antreman yaptıran hoca diploması varmı.bilgilimi nabız nedir laktik asit nedir dinlendirme nedir biliyormu.altyapılara adamların coğu diplomasız hatır gönüllne gelen işsiz güçsüz adamlar bilgisiz.bu konulara bakan yok.adam gelsin ölsün önemli değil.getirin biligili diplomalı akdemisyen hoçayı bu olaylar olmasın .tabiki ecel gelince söz biter ama su testisi kırılmadan bakmalıyız.hasan kanpalta

fuat özcan dedi ki...

mevlanakapı güzelhisarspor kulübü olarak siyavuşpaşa spor kulübüne sporcu arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı diliyoruz mekanı cennet olsun.

MARUFSPOR dedi ki...

Muhammet Alihan Gürbüz'e Allah'tan Rahmet Acılı ailesine, Siyavuşpaşaspor Kulübüne ve camiasına başsağlığı diliyoruz.Sağlıcakla Kalın.

mehmet dedi ki...

Hürriyet Eğitim spor kulübü olarak siyavuşpaşa spor kulübüne ve rahmetli sporcu kardeşimizin ailesine baş sağlığı diliyoruz.Mekanı cennet olsun..

erol ayar dedi ki...

Alibeyköy İmar Spor kulübü yönetimi ve şahsim adına Kardeşimiz Muhammet Gürbüz'e Allah dan Rahmet dileriz.
Acılı Ailesine ve Siyavuşpaşaspor kulübüne de başsağlığı dileriz.
MEKANIN CENNET OLSUN.

sedat dedi ki...

EYWALLAH SAOLASIN BENDE PAŞADA OYNUYORUM KARDEŞİMİZİ KURTARAMADIK OLMADI

sedat dedi ki...

HASAN KARDEŞİM BAK BENDE PAŞADA OYNUYORUM OLAYLAR DÜN ANTREMANDA OLDU KARDEŞİMİZ ANTREMAN SIRASINDA YERE DÜŞDÜ VE ORDA KALBİ DURDU HASTANEYE KALDIRDIK AMA OLMADI YETİŞTİREMEDIK KARDEŞİMİZİ AMA SENİN DEDİGİN GİBİ DOKTOR NASILDA ANLAMADI BENDE HALA ORDAYIM ŞOKDAYIM DOKTOR RAHATSIZLIGINI ANLASAYDI BU DURUM BÖLE OLMAZDI TAMAMEN HOCANINDA HABERİ YOKDU KALBİNDE DELİK OLDUGUNU KİMSE BILMIYORDU BİR TEK ANNESİ BİLİYORDU ODA SÖLEMEDİ HOCAYA ÖLDÜGÜNDE HERKEZ ANLADI HASTA OLDUGUNU

sedat dedi ki...

FUAT SAOL KARDEŞİM BİZDE ÜZGÜNÜZ BENDE PAŞADA OYNUYORUM ADIM SEDAT COK KÖTÜYÜZ SAOL ALLAH RAZI OLSUN

sedat dedi ki...

SAOLASIN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN

sedat dedi ki...

SAOLASIN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN

Hasan Hoca dedi ki...

Allah rahmet etsin ama sağlık ocaklarında muayene ediliyor ama oyuncular kalp elektrosu çektirmek istemiyorlar ve bazı sağlık ocaklarında cihaz yok aslında hastanelere gitseler hepsinin sağlığı açısından bu çok önemli ben bu vesileyle kaçtane oyuncumuzun kalp yetersizliğini öğrendim ve kulüple ilişkisini kestim tedavi olması gerektiğini söyledim ama aynı oyuncu başka kulübe gidip orda lisans çıkartabiliyor herkesi bu duruma karşı duyarlı olmaya ve ciddiye almalarını rica ediyorum yazık oldu çocuğa ve ailesine perişan olmuşlardır malesef ölen öldüğüyle kalıyor inanın çok üzüldüm ne desem boş

ali terzi dedi ki...

siyavuşpaşalı kardeşimizin ailesine kulübüne arkadaşlarına ve tüm sevenlerine mimarsinan sporkulubu futbolcu arkadaşlarım adına Allahtan rahmet sevenlerinede başsağlığı diliyorum.

vahdet ayhan dedi ki...

Eğer sağlık kontrollerdinde lisansı çıkarmadan önce doktorlar eğer biraz kontrol etme zahmetinddee bulunsaydı direk imza atmak yerine böyle olaylar çok daha nadiren yaşanırdı ne yazıkki herşeyde olduğu gibi bu alandada çok eksiğimiz var...

Suat dedi ki...

Genç Sporcumuza allahtan rahmet diler yakınlarına sabırlar dileriz. Böyle Vakalarının Futbol sahamızda yaşanmamasını temenni ediyoruz. yeni lisans çıkartacak genç kardeşlerimizin ve diğer futbolcuların devlet tarafından periyodik şekilde sağlık kontrollerinin karşılanmasını istiyoruz..Ayrıca kulüpteki yetkili kişilerinde daha duyarlı olup özellikle de ailelerinin çocuklarının hastalıklarını göz ardı ederek kulübe yazılmak için hastalıklarını saklamamalrını rica ediyoruz çünkü biz futbolcularımızı sağlık kontrolünden geçiremiyoruz bu sıkıntı dile gelmeli ve böyle ölümlerin gerçekleşmesi bizi derinden üzmektedir Siyavuşpaşa kulübünün Başı sağolsun Fatih Vatan Spor Kulübü Yönetim Kurulu

GOP.YENİKÖYSPOR dedi ki...

Gop.Yeniköyspor Ailesi olarak merhum kardesımızın acılı aılesı ve siyavuspaşaspor ailesine bassağlığı dileriz

Kaleci Emre Günyamaç dedi ki...

Mekanı Cennet Olsun..Allah geride kalanlarına sabır versin. Siyavuşpaşaspor Kulübüne ve camiasına başsağlığı dilirim

Günyamaç Spor Kulübü dedi ki...

Muhammet Alihan Gürbüz’e Allah’tan Rahmet Acılı ailesine, Siyavuşpaşaspor Kulübüne ve camiasına başsağlığı diliyoruz.

H.TAŞTEPESPOR KULUBÜ dedi ki...

Kulubumuz adına muhammet alıhan gurbuz kardesımıze Allahtan rahmet diliyoruz.Mekanı cennet olsun.Acılı ailesınede baş saglıgı dılıyoruz.Siyavuşpasa spor kulubumuz acınızı paylasıyoruz.
HALKALI TAŞTEPESPOR YONETİM KURULU ADINA BAŞKAN TURGUT ÖZTÜRK

Enes dedi ki...

Beylikdüzüspor klubü olarak kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine ve Siyavuşpaşaspor Kulübü'ne başsağlığı diliyoruz.Allah rahmet eylesin.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.