Pazartesi, Ekim 21, 2013

Güneşlispor galibiyet serisine devam etti

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta haftanın en önemli maçlarından birisi olan Güneşlispor İstanbul Demirspor arasındaki bu önemli maçta Hakemin kötü yönetimi sonucu Güneşlispor  maçı 2-1 kazandı ve şampiyonluk yarışını sürdürdü.


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey sahasında oynan Güneşlispor İstanbul Demirspor takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Müsabakanın ilk yarısında her iki da yakaladığı gol pozisyonlarını golle çeviremeyince ilk yarı golsüz kapandı.


İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Güneşli spor başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye yüklendi. 46.dakikada soldan ortalan topa kafayı vuran Güneşlisporlu Mehmet topu İstanbul Demirspor ağlarına yollayarak takımını 1–0 öne geçiren golü attı. 52.dakikada İstanbul Demirspor Ferhat’ın attığı golle beraberliği yakaladı skor 1-1 oldu. 63.dakikada soldan ortalanan topu çok iyi takip eden İstanbul Demirspor takım kaptanı Adem’in kafası top ağlara gitti. Karşılaşmanın  Hakemi Barış Esa ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti. 72.dakikada Güneşlisporlu futbolcuya faul yapıldı gerekçesi ile penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet topu ağlara yollayarak takımının yeniden 2–1 öne geçen golü attı. 78.dakikada yine İstanbul Demirspor kaptanı Ademe soldan orta  yaptı. Tecrübeli oyuncu yine topu ağlara yolladı ve karşılaşmanı Hakemi Barış Esa ofsayt diye iptal etti  Karşılaşmada başka gol olmayınca Güneşlispor bu önemli maçı 2–1 kazanarak üç puanı alırken şampiyonluk yarışını sürdüren taraf odu.


Stat: Bağcılar Belediyesi Mahmutbey
Hakemler: Barış Esa, C.Doğu han Gizep, C.Fatih Demirci
Güneşlispor: Emrah***Kıvanç***Veysi**Tahir**Cüneyit**Barış**Harun**(Remzi**)Recep**Mehmet***Mustafa**(Çağlar*)Yusuf Demir**(İbrahim*)
İstanbul Demirspor: Hasan***Ertan**Oğuz han*Volkan**Adem***Özgür***Ender Can**(Onur*)Sercan**Ferhat**(Fatih*)Doğan**(Denys*)
Goller: 46.Dk Mehmet,72.Dk pen Mehmet-Güneşli spor–52.Dk Ferhat İstanbul Demirspor.
Kırmızı Kart: Oğuzhan-İstanbul Demirspor


 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="87099,87095,87097,87098,87094,87093"]

4 yorum:

adem aktaş dedi ki...

bu maçın hakem triosunu kınıyorum asla yapmadığım bişeyi yaparak .... bi maçta üç hakemde kötü olurmu kardeşim iki golümüzü vermedikleri gibi bide uydurma bile diyemeyeceğim bi penaltı verdiler uydurmanın bile bi değeri var buna bi isim koyamıyorum rakiple aramda bi, metre olmasına rağmen adam kendini kaldırıp yere attı oysaki ben sadece şut açısını kapatmak için yere kaydım bunu staddaki herkes gördü rakip takım başkanı yöneticisi hocası futbolcusu bitek ne hikmetse o maçın hakem triosu görmedi bu maçın gözlemcisi eğer var ise ona burdan sesleniyorum allah korkunuz varsa o hakemin verdiği penaltıyı rapora yazarsın.....güneşli sporlu o 18 numara ne oldu kendini yere attın penaltı aldın golüde attınız 2.1 de yendiniz tebrikler ama ömrünün sonuna kadar benim ve takım arkadaşlarımöın beddduasını arkana aldın bunu unutma .

cağlar dedi ki...

ben 18 numara hainlik değil proffosyonellik böyle lider kalınıyo...

adem aktas dedi ki...

bak yıyenım burak yılmazda profesyonel butun dunya o kendını yere atıp emek hırsızlıgı yaptıgında kulaklarını cınlatıyo sanırım ne demek ıstedıgımı anladın beni anlasan o gencecık yasında daha farklı seylerın pesınde kosardın sen daha amatorlugu ogrenmeden profesyonellıkten bahsedıyosun profesyonellık kavramın kendını yere bırakmaksa sen baya asmıssın bu ısı sanırım senınde kulakların su sıralar baya cınlıyodur sen o camiaya yakısmıyosun

Baver 06 dedi ki...

bence yaptığı şey ne olursa olsun takımına 3 puan getirdiyse helal olsun 18 numara

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.