Çarşamba, Ekim 23, 2013

Gülbaran: Vefa’nın üzerine oyunlar oynayamazsınız!

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcilerinden Vefa Spor Kulübü’nün Başkanı Mesut Gülbaran, Sitemize bazı açıklamalarda bulundu.



Yeşil-beyazlı Kulübün Başkanı Mesut Gülbaran yaptığı açıklamada, “köklü geçmişi olan, Türkiye’nin 4.Kulübü olan Vefa’nın son zamanlarda yaşadıkları karşısında artık susmayacağım” dedi.


 


“Yalovaspor ile bizim ne derdimiz var”
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Yalovaspor maçında çok ağır küfürlere maruz kaldıklarını söyleyen Gülbaran, “Yalovaspor ile bizim ne derdimiz var, bizden ne istiyorsunuz? Biz, sahamızda ağırladığımız hangi takıma çirkeflik yaptık, neden deplasmanlarda bize karşı böyle davranılıyor, yaşadıklarımıza hiçbir anlam veremiyorum, hak etmediğimiz tavırlarla karşılaşmak beni ve Yöneticilerimi derinden üzüyor. Sporu yönetenlere sesleniyorum; neden bu çirkinliklere kayıtsız kalmayı tercih ediyorsunuz?” dedi.


 


“Vefa’nın üzerine oyun oynamaya kalkıyorlar”
“Vefa Spor Kulübü, galibiyeti her zaman hak ederek kazanmayı sporcularına aşılaşmıştır. Biz sportmence mücadele edip, 3.Lige çıkmayı hedefleyen bir anlayışa sahibiz. Kulübümüze emek veren önemli değerlerin yanı sıra Yönetim Kurulumuz oldukça ciddi maddi ve manevi gücü sarf ederek elinden gelen her şeyi yapmıştır ve yapmaya devam edecektir” diyen Fatih temsilcisinin Başkanı “bir takım art niyetli kişiler Vefa üzerinden bir takım oyunlar oynamaya çalışıyorlar ancak Vefa üzerine oyun oynayanın hesabı şaşar” şeklinde konuştu.


 


“Babaeski maçında Hakem faciası yaşadık”
Gülbaran açıklamasının devamında, “haftalardır süre gelen Hakem facialarına da değinmek istiyoruz, Babaeski ile deplasmanda oynuyoruz, Hakem Neslihan Muratdağı, Tekirdağ bölgesinden, Tekirdağspor bizimle aynı grupta mücadele veriyor. Bayan Hakemin çok kötü maç yönetmesini geride bıraktım. Isınmaya çıkarken üzerinde Tekirdağspor’un tişörtü olduğunu bizden görenler var. Babaeskili futbolcular Hakeme doğrudan adıyla hitap ediyorlar. “Neslihan” diyenleri duyduk… 1.Yardımcı Hakem Onur Sivrikaya ve 2.Yardımcı Hakem Cansu Kanca da Edirne bölgesinden, Edirnespor’da bizimle aynı grupta. Ve dördüncü Hakem Levent Buğra Vartemel de Tekirdağ bölgesinden. Şimdi ben bu Hakemleri bu maça atayanlara sormak istiyorum, elinizde başka Hakem mi kalmadı?


 


“Kurulları uyarıyorum”
Bana diyorlar ki, “Başkan, Tekirdağ ve Edirne, Kırklareli gibi İstanbul gibi aynı bölgeden kabul ediliyor. Hayır, ben bunu kabul etmiyorum, ben bu atamayı kabul etmiyorum. Zaten futbolcular da maç öncesinde Hakemlerin isimlerini ve bölgelerini öğrenmişler, maça 1-0 geride başladık. Maçın Gözlemcisi Ramazan Usta’ya da sormak istiyorum, “bu Hakeme kaç puan verdiniz de, hemen haftasında İstanbul’da A2 maçı yönetti? Puan kriteriniz nedir? Henüz ligin başında böyle bir atama yapıyorsanız, ben bu nu eleştiririm. Babaeski maçının ardından futbolcuları geldi, takım otobüsümüzün önüne “nasıl geç… dik” diye hareket yaptı. Sonrasında olaylar oldu, benim kaptanım yaralandı, yüzü gözü kan içinde kaldı. Hakemlerin bu tür kritik maçlarda çok daha duyarlı olmalarını ve yetkili kurulların daha dikkatli davranmalarını istiyoruz. Yapılan hatalar şampiyonluğu hedefleyen bir takım için çok büyük dezavantajlar doğurmaktadır, buradan tekrar isteğimizi yineliyoruz, rakiplerimiz ile eşit şekilde mücadele etmek istiyoruz ” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

5 yorum:

ÇAĞATAY dedi ki...

BABAESKİ MAÇINA VERİLEN NESLİHAN MURATDAĞI VE CANSU KANCA DENEN SÖZE HAKEMLERİN NE OLDUĞUNU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANDIKLARINDA İNCELEDİM NESLİHAN DENEN ORTA HAKEM TEKİRDAĞSPOR AMİGOSU TADINDA CANSU KANCA İSE EDİRNESPORLU O ANDA KUMPASA GELDİĞİMİZ GÜN GİBİ AŞİKARDI VE OLANLAR OLDU AYRICA BU HAKEM ÜNVANI VERİLEN ŞAHISLARIN GEÇMİŞ MAÇLARINA BAKIN NE OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAR BUNLAR U13 MAÇI BİLE YÖNETEMEZLER.SPOR BAKANLIĞINA,TFF YA,TFF HAKEM ATAMAYA YAZDIĞIM HALDE SONUÇ KOCA BİR SIFIR OLDU Kİ TAHMİN EDİYORDUM BÖYLE OLACAĞINI.İŞTE TÜRK FUTBOLUNUN İÇLER ACISI HALİNİN NEDENİ DE ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU BÖYLE.BABAESKİ KLÜP BAŞKANI MASAL OKUMAYACAK BİZ O ÇAĞLARI GEÇELİ 50 SENE OLDU SENİN FUTBOLCULARIN ANA AVRAT KÜFÜR EDECEK,TARAFTARIN OTOBÜSÜ TAŞLAYACAK SONRA DA SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK AYAĞI YAPACAKSIN KİMİ KANDIRIYORSUN. OTOBÜSÜN CAMI KENDİ KENDİNE Mİ PATLADI?BU OLAYLAR SONRASINDA SİZ MADEM EV SAHİBİ TAKIMIN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİSİNİZ ÖZER BEYİN DEDİĞİ GİBİ Kİ OLAYLARI BİREBİR YAŞAMIŞTIR NEREDEYDİNİZ HANİ MİSAFİRPERVERLİK.UNUTMAYIN RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER.VEFA 105 YILLIK KLÜP ARKASINDA BELEDİYE YOK SADECE İNANAN BAŞKANLARI VE SÖZÜNÜ TUTAN YÖNETİCİLERİ VE İNANMIŞ TARAFTARLARI VAR.BU YÜZDEN BİZE KARŞI OYNANAN VE OYNANACAK OLAN OYUNLAR BUNU YAPANLARIN AYAĞINA DOLANACAKTIR.SEZON SONUNDA GÖRÜŞECEĞİZ.BİZ HOCAMIZA VE NE KADAR KIZSAK DA BÜTÜN FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZE GÜVENİYORUZ.UNUTMAYIN SON GÜLEN İYİ GÜLER.

bülent dedi ki...

Hakem çok iyi değildi gerçekten çok adil maç yönetemedi fakat vefa spor birçok pozisyonu değerlendiremedi Hakem faciasını 1.ve 2.ligde de yaşıyoruz ama vefa eski vefa değil bence geçen sezonun ne oyuncusu , ne gücü ne isteği var Bu sene vefaspordan hiçbir şey olmaz bir ileri 2 geri döner dururuz İstikrar göremedim mücadele ruhu göremedim düşmeyelimde 3. lige çıkmasakta olur

ÇAĞATAY dedi ki...

BİR KONU HAKKINDA YAZMAK GEREĞİNİ DUYDUM,UZUN ZAMANDIR KAFAMA TAKILIYORDU VEFA'LI GEÇİNENLER VE YAKINDAN TAKIMLA İLGİLENENLER NİÇİN İKİ SATIR YAZI YAZMAKTAN KAÇINIYORLAR YAZDIKLARINI OKUYORUZ VS TAKİP EDİYORUZ DİYE BANA SÖYLEMEYİN DERDİNİZ NEDİR Kİ ŞURADA VEFA İLE İLGİLİ YAZI YAZMIYORSUNUZ İŞTE BU DUYARSIZLIK BU TAKIMI BU HALE GETİRİYOR SİZLER SADECE OKUYUN

serhat dedi ki...

Haklısın gerçekten kimsenin bir şey yazdığı yok herkesin takıma sahip çıkma şekli değişik olabilir inşallah çok umudum olmasa da vefa için bu sene Seneye 3.lige çıkarız
Köklü kulübümüz daha fazla alakayı hak ediyor

serhat dedi ki...

Haklısın gerçekten kimsenin bir şey yazdığı yok herkesin takıma sahip çıkma şekli değişik olabilir inşallah çok umudum olmasa da vefa için bu sene . Seneye 3.lige çıkarız
Köklü kulübümüz daha fazla alakayı hak ediyor Dayanışma sadece maça gelmekle yazılanı okumakla olmaz Çağatay arkadaşımız çok haklı ondan başka yorum yazan yok Olumlu da olumsuz da olsa yazın!!!

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...