Pazar, Ekim 20, 2013

Gol düellosunun galibi Bayrampaşa Tunaspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Bayrampaşa Tunaspor ile Batı Trakya Türkleri'nin karşı karşıya geldiği maç adeta nefesleri kesti. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi ev sahibi takım 4-3 kazandı.



 Bayrampaşa Belediye Sahasında, belki de Profesyonel Ligleri aratmayacak bir üst düzey müsabaka yaşandı. Gerek ev sahibi Tunaspor Takımı, gerekse konuk Batı Trakya Türkleri  kendilerine yakışan mücadeleyi sahada gösterirken, maçın Ulusal Hakemi Bayram Başkan, maçın son 10 dakikasında oyunun kontrolünü elinden kaçırarak saha  içerisinde kendisine yardımcı olmaya çalışan, Tunaspor Kaptanı Emin Dilber'i kırmızı kartla oyun dışında bırakması maçın atmosferini olumsuz bir şekilde etkilediği gibi bir anda tansiyonun gereksiz bir şekilde yükselmesine sebep oldu. Ev sahibi Tunaspor 3.dakikada Cüneyt Şahin, 18 ve 55.dakikalarda Emin Dilber ve 87.dakika'da Eren Ziya'nın attığı gollerle,Batı Trakyaspor'u 4-3 mağlup etti. Konuk Batı Trakya Türkleri ise 23.dakika'da Mehmet Baş, 40.dakika'da Yunus Emre ve 89.dakikada Ahmet Akyüz'ün attığı gollerle rakibine cevap verirken, bu zorlu ve aynı zamanda da zevkli mücadeleyi ev sahibi Bayrampaşa Tunaspor  4-3 galibiyetle tamamlayarak, Süper Amatör Lig 2.Grupta namağlup Liderliğini sürdürdü. Maçın 73.dakikasında Tunaspor adına Berkan Özbek bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

STAT: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER: Bayram Başkan,Giray Çobanoğlu,Okan Akbal,
SAHA KOMSERİ: Adem Yazıcı
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Hüseyin,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,Cüneyt,(Yusuf 90+3),Eren Ziya, Kerem,(Murat 90),Semih Küçük,
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
BATI TRAKYA TÜRKLERİ: Murat,Muhammed,Hasan,Halit Görkem,Mehmet Baş,Sadık,(Umut Burak 84), Furkan,Umut Altuntaş,(Ahmet 60),Feyyaz,(Mehmet 66),
TEKNİK DİREKTÖR: Serkan Kaya
SARI KARTLAR: Berkan,Aykut,Gökhan,Mehmet Baş,Murat,Furkan,Muhammed,
KIRMIZI KARTLAR: Emin,Mehmet Baş,
GOLLER: Cüneyt 3dk,Emin 18,55 dk,Mehmet Baş 23 dk,Yunus Emre 40 dk, Eren Ziya 87 dk,Ahmet Akyüz 89.dk

HABER-FOTOĞRAF:  SELİM AÇAN


[gallery link="file" ids="87073,87072,87071,87070,87069"]

2 yorum:

Erkanc dedi ki...

Klasik bayram baskan. Zaten tum hakemlerimiz pardon padisahlarimiz hep böyle

ahmet dedi ki...

bugünkü maçı tribünden izlemiş biri olarak iki takımıda oynadıkları kaliteli futboldan dolayı kutluyorum.Gerçekten iki takımda son derece kaliteli ama Tunaspor takımına ayrı bir parantez açmak istiyorum.Gerek oyun disiplininden hiç kopmayışları son derece hırslı ve motive oluşları ve de özellikle ön alanda sürekli yer değiştirerek oynamaları zaman zaman profesyonel takım izliyormuşum havası verdi.Belli ki teknik anlamda kenardan da çok iyi yardım alıyorlar.İki takıma da bugünkü futbol için kendi adıma teşekkür ediyorum.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...