Cuma, Ekim 11, 2013

Erdem ve Görkem, Halide Edip Adıvar'da

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcisi Halide Edip Adıvarspor, Maltepespor’dan tecrübeli futbolcu Erdem Akuklu ile Isparta Emrespor’da forma giyen Görkem Özkul’u transfer etti.



Erdem, 3 sezondur Maltepespor forması giyiyordu
1983 Bayburt doğumlu Akuklu, futbola 1996 yılında Emlakbankspor’da başladı ve 1999 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Daha sonra ise 2002 yılında Beylerbeyispor’da profesyonel imza attı. Aynı sezon yeniden Emlakbankspor’a dönen başarılı futbolcu, Hadımköyspor, Beylikdüzü, tekrar Hadımköyspor, AS Akyazıspor ve 2009 yılında İstanbul Şampiyonu olan Hürriyet Gücü formaları giydi. 2010 yılında Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Maltepespor’a transfer olan Erdem Akuklu, 3 sezon formasını giydiği Maltepespor’dan Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’a transfer oldu.


 


Görkem Özkul da kadroya katıldı
Halide Edip Adıvarspor, Erdem Akuklu’nun haricinde futbola Halil Rıfat Paşa’da başlayan, Fenerbahçe, Arsinspor, Araklıspor, Elibol Sandıklıspor ve son olarak Isparta Emrespor’da forma giyen Görkem Özkul’u da kadrosuna kattı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...