Çarşamba, Ekim 23, 2013

“Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz”

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup temsilcilerinden Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nün Başkanı Süleyman Keklik, takımı aleyhine son haftalarda bariz Hakem hatalarının olduğunu söyledi.



Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren turuncu-siyahlı ekibin Başkanı açıklamasında, Biz camia olarak her zaman Hakemlere saygılıyız ancak Hakemler bilhassa son haftalarda aleyhimize ciddi hatalar yapıyorlar. Bizim mücadelemiz ve serzenişimiz, Hakemlerimizin gördüklerini vermeleri yönünde. Evet, Hakemlerimiz hata yapabilir, insani hatalara katiyen sözümüz yok ancak skora etki eden hatalara artık tahammülümüz kalmadı. Gazi Mahallesipor’un maçlarında Hakemlerimiz hata yapıyor, bu net bir gerçek” dedi.


IMG_3033 
“Hakemler bizim kardeşlerimiz”
Bir-iki maçta son derece kaliteli Hakemlerle karşılaştıklarını söyleyen ancak son oynanan Paşabahçe ve geçtiğimiz haftalardaki Bakırköyspor maçlarında Hakem kararlarına çok üzüldüğünü kaydeden Süleyman Keklik, şunları söyledi: “Sonuçta bunlar bizim insanımız, bizim kardeşlerimiz. Camia olarak Hakemlere olan saygınlığımızı her zaman koruyoruz. Ligler bu Hakemlerle bitecek. Yaptıkları görevin zorluğunu da iyi bilendenim. Hakem hataları dünyanın her yerinde oluyor. En nihayetinde onlar da bir insan. Lakin bizler de diğer Kulüplerimiz gibi, ciddi hatalar yapılmasını, canımızın yanmasını istemiyoruz. Hakemlerden her zaman adil ve adaletli olmalarını istiyoruz. Hakemlerimizin art niyetli olmaları zaten mümkün değil ancak lütfen biraz daha dikkatli olsunlar zira takımız sahadaki mücadelesinin karşılığını alamıyor, biz emeklerimizin karşılığını istiyoruz.” dedi.


 


“Sporda centilmenlik birinci ilkemizdir”
Gazi Mahallesi Spor Kulübü olarak hedeflerinin geleceğe sağlıklı nesiller, iyi yetişmiş, ahlaki yönden üstün nitelikli sporcular yetiştirmek olduğunu ve bunu da nispeten başardıklarını söyleyen Sultangazi ekibinin Başkanı, “Biz tüm Kulüplerimize dost elimizi açıyoruz, bizim sahamızda kavga dövüş olmaz. Gelen tüm takımların başımızın üstünde yeri vardır. Biz sporu, spor gibi yapmanın derdindeyiz. Bizim camia olarak amacımız, herşeyden önce centilmenliktir. Sporda barış ve kardeşlik duygularının daha güçlü hale gelmesine katkı sağlamanın derdindeyiz. Gazi Mahallesi Spor Kulübü, son yıllarda ilimizin adını Türkiye şampiyonlarında temsil etmeye başladı. Bu bize büyük gurur veren bir durumdur. Buradan da emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Gazi Mahallesispor, Gazi Mahallesi halkının güçlü sesidir. Bütünlüğüdür. Bizler, emekçi bir mahalleyi temsil ediyoruz. Futbol, bir spor oyunudur. Biz bu oyunu sportmence yapmanın derdindeyiz. Ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki; bizim taraftarlarımızın neredeyse tamamına yakını, işçi, emekçi, dar gelirli insanlarımız ve bunların çocuklarıdır. Bu açıdan başta futbol olmak üzere, tüm spor dallarının amacı olan nefreti en aza indirmek, kardeşliği ve sevgiyi ön plana çıkarmak için elimizden gelen azami çabayı sarf ettiğimizi herkesin bilmesini isterim. Bizler, sporcular ve eğiticiler arasında karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesine önem veriyoruz ve herkesten bunu bekliyoruz.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.