Cuma, Ekim 04, 2013

Elvan Arslan temkinli konuştu

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup lideri Esenyurt İncirtespor’un Başkanı Elvan Arslan, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Hadımköyspor ile ilgili oldukça temkinli konuştu.



Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren Başkan Arslan, Hadımköyspor’un mücadelesine dikkat çekti ve “"Bizim açımızdan çok zor bir maç olacak. Ramispor maçındaki stratejimizi sahaya yansıtarak, puanlar almak istiyoruz” dedi.


 


Arslan, “Ligde şu ana kadar oynadığımız maçlarda iyi bir oyun sergiledik. Ancak lig çok uzun maraton. Teknik Direktörümüz Sinan Şenol ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Ancak şunu ifade etmek gerekiyor, ligdeki her maç birbirinden çok zor olacak. Hadımköyspor maçı da bunlardan birisi. Rakibimizin kadrosuna takviye yaptığı ve bu oyunculardan olumlu verim aldığını biliyoruz. İncirtepespor olarak geçmiş yıllarda da şampiyonluğa oynarken kendimizi bir anda küme düşme potasında bulduğumuzu unutmadık. Tabiri caizse sütten ağzımız yandı, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Bu noktada Kulüp olarak, yönetim olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz.” dedi.


 


Esenyurt İncirtespor’un Başkanı Elvan Arslan, deplasmanda karşılaşacakları rakiplere Hadımköyspor’a başarılar dilerken, "Fair-Play ilkeleri çerçevesinde bir maç olacağından şüphem yok, hak eden kazansın” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.