Pazartesi, Ekim 21, 2013

Düzcespor rahat kazandı

Düzce Spor Süper Amatör Lig'in ikinci haftasında Düzcespor, Çilimli temsilcisi Dikmelispor’u 9-0 yenerek farklı galibiyet serisine devam etti.

Düzcespor Süper Amatör Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ligin ilk haftası, Çilimli temsilcisi Pırpırsporu 10-0 lık skorla yenen Düzcespor, ligin ikinci haftasında ise yine Çilimli temsilcisi Dikmeli Sporu 9-0 lık skorla mağlup etti. Maçın ilk yarısını 4-0 önde tamamlayan Düzcespor ikinci yarıda da bulduğu 5 gol  ile mücadeleden 9-0 lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Ligin ilk haftasında rakip filelere tam 19 gol atan Düzcespor kalesinde hiç gol görmedi. Mücadeleci yapısı ile dikkat çeken Düzcespor’da şimdiden Bölgesel Amatör Lig hedefleri yapılmaya başlandı. Mutlak şampiyonluk ve bölgesel amatör lige çıkış hedefi ile sezona başlayan Düzcespor ilk iki haftadaki oyunu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dikmelispor güçlü rakibi karşısında haddini bilerek oynadı ve futbolu çirkinleştirmedi. Düzcespor'da rakibi karşısında ayağa top yaparak olumlu sinyaller verdi.Müsabakaya oldukça ilgi fazla idi.Güzel bir havada oynandı.


15.dakikada Emrah Düzcespor 'u 1-0 öne geçirdi. Bu  golden iki dakika sonra gelişen Düzcespor atağında Tarık Aris ceza sahası içinde düşürüldü. Atışı kullanan Emrah takımının ve kendisinin ikinci golünü attı .İlk devrenin 40.dakikasında soydan durumu 3-0 yaptı.Bu golden sonrada baskılı oyunun sürdüren Düzcespor Tarık Aris'in attığı golle farkı dörde çıkardı. İkinci devrede rahat bir futbol ortaya koyan Düzcespor 58. Dakikada Emrah, 68 ve 74.dakikalarda Soydan'ın 76 ve 80 .dakikalarda Bünyamin attığı gollerle farklı skoru yakaladı ve ikinci haftada da farklı galip gelerek liderliğini devam ettirdi.

Stat: Şıralık
Hakemler: Gökhan Coşan,Harun Görgün,Fatih çiçek
Düzcespor: Serkan,Yücel,Ahmet,Sezgin,Serkan,Hüseyin(dk.70İbrahim),Soydan,Bahadır,Emrah(dk.75 Bünyamin),Celal,Tarık Aris (dk.86 Canberk)
Dikmelispor: Mesut,Aykut(dk.57 Murat) Mustafua (dk.40 İsmail) Semih,Resul,Emre,Emre Akdoğan,Okan,Ender,Rasim,Kamil,
Goller: Emrah dk.15-17 Pnt,55,Soydan 40,68-74 pnt.,dm,44 Tarık Aris .dk.73-80 Bünyamin

HABER-FOTORĞAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...