Salı, Ekim 22, 2013

Çengelköy ile Sancaktepespor dostça

İstanbul U17 ligi 33. Grupta yenilgisiz şampiyonluk adaylarından Çengelköy ve Sancaktepespor Spor Akademisi Stadında kozlarını paylaştılar. Zevkli ve çekişmeli mücadeleden 2-2’lik eşitlik çıktı.



Maça ev sahibi Çengelköyspor'un vuruşu ile başlandı. İlk atağında ceza sahası içinde topu önünde bulan Özkan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Yeşil Beyazlıları maça 1-0 önde başlatmış oldu. Yediği şok golle oyun dengesi bozulan deplasman takımı Sancaktepe kalesine Muhammet ve Furkan ile gelen Çengelköyspor ikinci golü bulamadı.


 


İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olup dengeyi kuran Sancaktepe gerçek oyununu sahaya yansıtınca üstünlüğü ele aldı, Çengelköy yarı alanına oyunu yığan Mavi Beyazlılar İlkan, Okan ve Eren ile net pozisyonlardan yararalanamadı. Sancaktepespor 38. dakikada Cansın'ın düşürülmesi ile penaltı kazandı, atışı kullanan kaptan Okan topu filelere yollayarak maçta eşitliği sağladı 1-1.


 


İlk yarı beraberlikle geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayan deplasman takımı Sancaktepe 45.dakikada İlkan'ın attığı güzel gol ile 2-1 üstünlüğü yakaladı. Bu dakikadan sonra baskılarını arttıran ev sahibi Çengelköy Yasin ve Hacı Ahmet ile yakaladığı pozisyonlarda Sancaktepe kalecisi Gökhan gole izin vermedi. 68. dakikada gelişen Çengelköy atağında Hacı Ahmet karambolde topu ağlarla buluşturunca maça tekrar denge geldi 2-2.


 


Maçın sonlarına doğru iki ekibinde üçüncü golü araması ve pozisyon üretmeleri muhteşemdi. Sancaktepe'nin son dakikalarda yakaladığı net gollük pozisyonlara Çengelköy kalecisi Enes izin vermeyince maç 2-2’lik skorla sona erdi.Saha Komiseri Adem Ak'a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="87605,87606,87607,87608,87609,87610"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...