Pazartesi, Ekim 07, 2013

Bağcılarspor, Parseller’i 3 golle geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyeti bulunan Bağcılarspor, deplasmanda konuk olduğu Alibey Hospital Parseller karşısında çok erken bulduğu golün ardından rakibini rahat bir şekilde mağlup etti 3-0.



Bağcılarspor’a 3 puanı getiren goller 2 ve 40.dakikalarda Recep Akdaş ile 76.dakikada Rıdvan Çelik’ten gelirken, Alibey Hospital Parseller 90.dakikada Samet Şenol ile bir penaltıdan faydalanamadı.



Alibey Hospital Parseller’in kendi sahasında bu sezon büyükler kategorisinde maç oynanmadığı için yeşil-beyazlılar iç saha maçlarını Alibeköy Stadında oynuyorlardı. Ancak Alibeyköy Stadının zemin yenileme işlemleri başladığı için bu maç Gazi Mahallesi Stadına alındı.



Hakem haklı çıktıMaç öncesi Hakem Bayram Başkan, kale filelerinin çok gergin olduğunu ve topun filelere vurup geri gelebileceğini söyleyince maçın Saha Komiseri Bilgin Özen, tesis görevlilerinin yardımıyla tellere tırmanıp fileleri ip ile geriye doğru çekti. Saha Komiseri Bilgin Özen Bağcılarspor kalesinde çalışırken, maçın henüz 2.dakikasında diğer kalede gelişen Bağcılarspor atağında Alibey Hospital Parseller defansının ters vuruşu ile kendi kalelerine giden top filelere vurup geri geldi. Hakemlerin tereddütte kaldığı pozisyonda topa çizgi üzerinden vuran Recep Akdaş golü kaydetti.



Bağcılarspor üstün oynadıRakibine oranla daha tecrübeli bir kadroya sahip olduğu görülen Bağcılarspor 90 dakika boyunca kalesinde ciddi gol pozisyonu yaşamazken, defansında görev yapan Emre Yatan ve forvet oyuncusu Recep Akdaş ile hafta içi Bodrum Belediyespor'dan alınan Haydar Kuvvet maçın en iyileri olarak göze çarptılar.



Kısa süreli gerginlik olduMaçın ilk devresi sona ererken, Bağcılarspor Teknik Direktörü Şirin Berber’in bir kelimesine sinirlenen Alibey Hospital Parseller taraftarları tecrübeli teknik adama tepki gösterdiler. Bunun üzerine Şirin Berber takımını devre arasına soyunma odasına sokmazken, soyunma odasına giden bazı futbolcular da yeniden saha içine girdiler.



Emniyet var ama yok!Gazi Mahallesi Stadının ilginç bir özelliği var. Emniyet mensupları çağrılmalarına rağmen stada gelmiyorlar. Aslında gelmedikleri sanılıyor. Bu maçta da böyle bir durum oldu. Saha Komiseri Bilgin Özen ilk yarı biterken telefon ile Polisten yardım istedi, ancak Polis’in gelmediği sanıldı. Halbuki Sultangazi Emniyet Müdürlüğüne ait Polisler, her maç stadın yakınlarına kadar geliyorlar ancak sahayı görebilecek bir noktada bekliyorlar. Bir-iki Memur sivil kıyafetle maçı izliyor, ciddi olay olmaz ise resmi ekipler uzakta kalmayı tercih ediyorlar. Zaten tesislerde güvenliği, tesis personeli en iyi şekilde sağlıyor.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="84967,84968,84969,84970,84971,84972,84973,84974,84975,84976,84977,84978"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.