Pazartesi, Ekim 21, 2013

Bağcılar Gençlergücü'nde moraller bozuk

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'taki kritik maçta sahasında lider Yeşilköyspor'a 4-0 yenilen ve iç sahadaki yenilmezlik serisi sona eren Bağcılar Gençlergücü'nde moraller bozuk.



Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamada bulunan teknik direktör Murat Kızılkaya, "Cumartesi günü oynadığımız Yeşilköy maçında almış olduğumuz mağlubiyetle sahamızdaki 11 maçlık yenilmezlik serisine son vermiş olduk. Sakat ve cezalı oyuncularımızın yokluğunda ideal kadromuzdan biraz uzaklaşmış olmak maç içinde bizi biraz sıkıntıya soksa da aslında mücadeleye istediğimiz arzuda ve istekte başladık. İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz iki gol gardımızı düşürünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu" dedi.


Gruplarında her takımın birbirine üstünlük kurabilecek güçte olduğunu vurugulayan Kızılkaya, "Bizim avantajımız genç ve istekli bir kadroya sahip olmamız. Bu mağlubiyeti unutup önümüzdeki Sefaköy Kartalspor maçına hazırlanacağız. Bu arada
Yeşilköyspor'u da oynadıkları güzel futbol için kutluyor ve tebrik ediyorum" diye konuştu.


HABER: ALPER KADEROĞLU

1 yorum:

Kadir Otay dedi ki...

2.amatör de kurmuş oldukları genç kadroyla 1.amatöre çıkan ve genç kadrosuyla iyi sonuçlar alan Murat Hoca ve ekibine başarılar dilerim.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.