Perşembe, Eylül 19, 2013

Zent: Süper Amatör Lige çıkacağız!

İstanbul 1.Amatör Lig 9.grup ekiplerinden Mecidiyeköyspor’un Başkanı Bülent Zent, İstanbul Artvin önünde aldıkları 5-0lık galibiyet sonrası bir açıklama yaptı.



Sarı-yeşilli ekibin Başkanı Bülent Zent, yaptığı açıklamada lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını söyledi.


 


“Süper Amatör Lige çıkacağız”
Zent sözlerine şöyle devam etti, “İyi başladığımız lige ilk maçımızdan son maçımıza kadar aynı ciddiyetle çalışıp centilmenlik ve Fair-Play çerçevesinde hedefimiz olan Süper Amatör Lige çıkacağız. Son bir kaç sezondur son maçlarda kaçırdığımız Süper Amatör Ligine bu sene kesin çıkmakta kararlıyız, Salih Sayar hocamıza ve futbolcularıma güvenim tamdır, futbolcularımın hepsinin ayaklarını yüreklerine sağlık, ilk maçta tam kadro maça gelen Yönetim Kuruluma ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery ids="81180,81181"]

1 yorum:

adnan dedi ki...

harika bir takım olmuş. özellikle ileri uçtaki hatları çok kuvvetli. mecidiyeköy takımının bu hafta maçını arkadaşım vasıtasıyla gittim izledim keyif aldım bu haftada izlemeye gideceğim. 1. amatördeki bütün takımlara başarılar dilerim.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...