Cuma, Eylül 13, 2013

Topçularspor’dan tarihi transfer!

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Topçularspor, Kulüp tarihinin ilk yabancı oyuncu transferine imza attı ve Fildişi’li oyuncu Pacome Kouassi ile anlaşma sağlandı.



Topçularspor Başkanı Fatih Kulaksız’ın uzun uğraşlar sonucu kadrolarına kattığı Kouassi’nin gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulaksız, “Pacome ile ilgili karar vermek oldukça güçtü. Bir süre takım ile antrenmanlara dâhil olup, hazırlık maçlarındaki performansını görmek istedik. Göstermiş olduğu başarılı performansı sonucu Teknik Direktörümüz Sinan Balılar ile birlikte kararımızı verdik ve biran önce kulübümüze kazandırmak için girişimlerde bulunduk.


slt2c 


“Renk olsun diye almadık!”
Mavi-beyazlıların Başkanı açıklamasının devamında, “Pacome Kouassi’nin lisansı ile ilgili aşılması gereken bazı pürüzler vardı. TFF'nin Fildişi Sahili Federasyonu ile gerçekleştirdiği yazışmalar sonucu bu sorun ortadan kaldırılarak lisansının ligin 2. haftasına yetişeceği bize tebliğ edildi. Biz de bu transferi gerçekleştirmek için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadık. Sadece siyahi olduğu için değil, çok sempatik bir kişiliği olduğu içinde takımımıza renk katarak kısa sürede uyum sağladı. Sezon içinde göstereceği performans ile birçok kulübün transfer listesine gireceği kanaatindeyim. Bu transferin Pacome'ye ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı. Pacome Kouassi bu sezon takımımızda 7 numaralı forma ile mücadele edecek.


 


KAYNAK: http://www.topcularspor.org.tr

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...