Salı, Eylül 10, 2013

Topçularspor üstünlüğünü koruyamadı

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Topçularspor, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Mimarsinanspor ile 1-1 berabere kaldı.



Mimar Sinan Stadındaki maça mavi-beyazlı Eyüp temsilcisi Önder Oktugan, Oğuz Meral, Alkan Kıran, Sercan Sümer, Okan Köse, Salih Tiryaki, Pacome Kouassi, Nuri Çolak, Okan Koca,Gürkan Palavuz ve Şakir Çataklı 11 ile başladı.


 


Topçularspor, Gürkan Palavuz'un 20. dakika da attığı frikik golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip, Şakir, Gürkan ve Pacome Kouassi'nin girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0’lık skorla önde girdi.


 


Maçın 2.yarısına Nuri-Metin değişikliği ile başlayan Topçularspor, 55. dakikada Okan Köse’nin kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalmanın dezavantajı ile oyunu dengede tutmakta zorlanan Eyüp temsilcisi 75. dakikada rakip takımın bulduğu gol ile skor eşitlendi. Geride kalan mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlik ile sona erdi.


 


Öte yandan Topçularspor Yönetim Kurulu ve futbolcular, hazırlık maçından önce Eyüp Stadında bir araya gelerek yeni sezon için hep birlikte fotoğraf çektirdiler.


 


KAYNAK: http://www.topcularspor.org.tr


[gallery ids="79547,79548"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.