Pazartesi, Eylül 23, 2013

Sütlücespor çıkışını sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup takımlarından Kağıthanespor, Hasbahçe Stadında Sütlücespor'u misafir etti. Konuk ekip Sütlücespor zorlu deplasmanda 1-0 galip gelerek haftayı 3 puanla kapadı.



Müsabakanın ilk yarısında iki takımda birbirlerine karşı oyun üstünlüğünü sağlayamadılar, maçın ilk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve ilk yarıda gol sesi çıkmayınca her iki takımda soyunma odalarına golsüz gittiler.


 


İkinci yarıya iki takımda eşitliği bozmak adına var güçleri ile birbirlerine karşı pozisyon üretmeye başladılar. 62. dakikada deplasman takımı Sütlücespor penaltı kazandı, topun başına geçen Taner Mol topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra baskılarını arttıran Kağıthanespor'un pozisyonlarını Sütlücespor defansı başarılı bir şekilde uzaklaştırdı.


 


Maçın Hakemi 7 dakika uzatma gösterdi, bu dakikalardada Kağıthanespor'un baskılarından gol sesi çıkmayınca Beyoğlu temsilcisi Sütlücespor bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. Kağıthanespor önümüzdeki hafta Beykoz 1908 deplasmanına giderken, Sütlücespor ise evinde Bağcılarspor'u misafir edecek.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr.


[gallery link="file" ids="81860,81861"]

2 yorum:

kenan dedi ki...

maçın hakeminin ismi neydi ?
ev sahibini kollamadan maç yönetti helal olsun kağıthaneliyim ama kendisini yetiştiren hocalara helal olsun bize böyle hakemler lazım, eyyam yapmadan maç yönetecek, futbolcunun dilinden anlayacak sahada polislik değil hakemlik yapan gençler lazım, istanbul tffye tebrikler.

akd dedi ki...

Müjdat Duman olabilir

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...