Çarşamba, Eylül 04, 2013

Şenvardar: 3 puanla başlamak istiyoruz

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayrampaşaspor’un Teknik Direktörü Murat Şenvardar, ilk maç öncesi yaptığı açıklamada ”Geçen sezon olduğu gibi hedefimiz bu senede zirveye oynamak” dedi.



Murat Şenvardar, bu hafta başlayacak olan 2.Lig’in ilk haftasında kendi evinde oynayacakları Kızılcahamam maçı öncesinde yaptığı açıklamada,  “Kendi evimizdeki sezonun ilk maçında seyircimizin karşısında iyi futbolla 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu.


 


“1.Lig’i bu sene istiyoruz”
Sezona iyi hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Şenvardar, şöyle devam etti: “Bizim bu sezon büyük hedeflerimiz var. Oyuncularımın yeteneklerine ve performanslarına sonuna kadar güveniyorum. Geçen sezon kaçırdığımız 1.Lig’i bu sene istiyoruz. Taraftarlarımızı geçen sezon olduğu gibi bu senede mutlu etmek istiyoruz. Bu doğrultuda kendi evimizde rakibimizle çok güzel, keyifli ve haftanın seyir kalitesi en yüksek karşılaşmalarından biri olacağına inandığımız bir maç oynayacağız” diye konuştu.


 


Samet Önger 1 yıllığına kiralandı
Öte yandan Bayrampaşaspor, son olarak Elazığspor’da görev yapan 19 Eylül 1991 Sakarya doğumlu genç yıldız Samet Önger 1 yıllığına kiraladı. Futbola Sakarya İl Özel İdarespor’da başlayan ve ardından Çankırıspor’da oynayan Önger, 2011-12 futbol sezonu başında Beylerbeyi’ne transfer olmuştu. Samet, Beylerbeyispor’da gösterdiği başarılı performansı ile Elazığspor’a transfer olan Samet Önger, fiziği ve hava toplarındaki yeteneğinin yanı sıra duran toplarda bulduğu fırsatları da değerlendirerek oynadığı takımlarda gol ortalamasını da yüksek tutan Samet Önger bu özellikleri ile Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Diego Lugano’ya benzetiliyor.


 


KAYNAK: http://www.bayrampasaspor.com.tr


[gallery ids="78421"]

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.