Salı, Eylül 17, 2013

Sakarya AFD'ye yeni yönetim

Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinde yeni yönetim belirlendi...


Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinde 3ncü Olağan Genel Kurul sonucunda yeni yönetim belli oldu. Ömer Bektaş başkanlığında yapılan genel kurul sonrasında yönetime takviyeler yapıldı. Özel bir işletmede yapılan basın toplantısında, yeni yönetim tanıtıldı. Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, “Öncelikle 2013-14 Eğitim ve öğretim yılı başladı. Tüm öğrencilerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim. Bu sezonun devre arasında yılın Enlerini yapmayı düşünüyoruz. Sporcuları ödüllendiriyoruz. Ceza vermek bizim işimiz değil" dedi.


Derneğin Denetim Kulu başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, D.Kurulu Başkan yardımcıları Murat Çelik ve Celil Yıldız olurken, Ayhan Kılıç Disiplin Kurulu başkanı olurken, Mesut Nalbat ve Nail Ölmez Disiplin Kurulu başkan yardımcıları oldular.


Dernek Başkanı Ömer Bektaş, Erkan Sezgin, Nevzat Yetişircan, Yılmaz İrken, Kurtuluş Turna, Hakan Şirinel, İbrahim Çolak, Hasan Yılmaz, Zeki Öztürk ve Necmi Baltaoğlu Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinin Üst Kurul Delegeleri arasında yer aldılar.


HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...