Çarşamba, Eylül 18, 2013

Karaağaç bu sezon daha iddialı

İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Karaağaçspor'da teknik direktör Abdullah Aydemir, geçen sezon kılpayı kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istediklerini söyledi.



Büyükçekmece Gölü'nün hemen kuzeyinde yer alan, TEM Otoyoludan Çatalca yönüne giderken sağ tarafta görülebilecek Karaağaç Köyü'nün Kırmızı-Beyazlı temsilcisi Karaağaçspor geçen sezon uzun süre şampiyonluk potasında götürdüğü lig mücadelesinde son hafta Alipaşa deplasmanında aldığı sürpriz yenilgiyle Süper Amatör'ü kaçırmıştı.


Büyükçekmece temsilcisi moral bozmadı ve bu sezona da iddialı hazırlandı. Takım, ilk maçında da sahasında Denizköşklerspor'u 2-1 yendi. İlk yarısı 0-0 biten maçta Karaağaçspor 60'ta Fehmi ile 1-0 öne geçti. Konuk Avcılar ekibi 71'de penaltıdan skora denge getirse de 80'de yeniden sahneye çıkan Fehmi Karaağaç'a üç puanı getirdi.


"Daha tecrübeli bir ekibiz"


Karaağaçspor Teknik Direktörü Abdullah Aydemir, "2-3 aydır lige hazırlanıyoruz. 8 transfer yaptık. Bu sezon daha tecrübeli ve kaliteli bir kadromuz var. Amacımız Karaağaçspor'u Süper Amatör Lig'e çıkarmaktır" dedi. Aydemir, şampiyonluk mücadelesinde gerek Karaağaç Köyü halkının gerekse Büyükçekmece spor kamuoyunun büyük desteğini aldıklarını sözlerine ekledi.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...