Çarşamba, Eylül 04, 2013

Kaldığı yerden ‘Barut’ gibi başladı!

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor’un ikinci kez başına geçen Teknik Direktör Kerem Barut, dün ilk antrenmanına çıktı.



Bu hafta deplasmanda Gümüşsuyu’na konuk olacak Kazım Karabekir Mevlanaspor’un yeni Teknik Direktörü ile yaptığı ilk antrenman, Kerem Barut’un futbolcularıyla yaptığı toplantı nedeniyle 20 dakika geç başladı. Mavi-beyazların Başkanı Mustafa Türlü ile Yönetim Kurulu’nun tam kadro izlediği antrenmana izinli olan Ebubekir Tavlı ile Cihan Caner katılmazken, futbolcular çalışmanın ilk bölümünde kondisyon çalıştı.


 


Futbolculara nefes aldırmadı
Teknik Direktör Kerem Barut’un yoğun tempoda gerçekleştirdiği çalışmalar futbolcuları oldukça zorladı. Futbolcuların, kıvrak hareketlerin ve hızın ön plana çıktığı çalışmaları yaparken zorlandıkları gözlendi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular topla yaptığı çalışma ile adam adama ve tek pas organizasyonu yaptı. Son bölümde ise üçerli gruplar halinde pas ve şut organizasyonu yapıldı. Mavi-beyazlar, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Gümüşsuyu maçı hazırlıklarını sürdürecek.



Eski futbolcularda antrenmanda
Öte yandan geçtiğimiz sezon Kazım Karabekir Mevlanaspor’da görev yapan başka takımlara transfer olan bazı futbolcularda antrenmana gelerek, Kerem Barut’a başarılar dilediler.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="78377,78378,78379,78380,78381,78382,78383,78384"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...