Çarşamba, Eylül 18, 2013

İstanbul Üniversitesi, Arap Emirlikleri’ni mağlup etti

Teknik Direktörlüğünü 1907 Ataköy Çobançeşme’nin çalıştırıcısı Murat Kaya’nın yaptığı İstanbul Üniversitesi Futsal takımı, özel maçta Birleşik Arap Emirlikleri milli takımı ile karşılaştı.



İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusu Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibi karşısında çok iyi bir oyun sergileyen İstanbul Üniversitesi Futsal takımı, rakibini oldukça rahat bir oyundan sonra 5-4 mağlup etti


 


Antrenörlüğünü Cihan Özdemir’in yaptığı sarı-yeşillilerin kadrosunda, Çıksalınspor’dan Gökhan Dinç, Kartal Belediyespor’dan Cem Keskin, CFS Bağcılarspor’dan Ahmet Kemal Buğlar, 1907 Ataköy Çobançeşme’den Yiğit Can Yenilmez, Kuştepe’den Kutsal Ertok, Selvispor’dan Mert Çınar, Haliç’ten Mehmet Aytemiz, İstanbul Üniversitesi Spor Birliği’nden Erhan Nardemir ve Sercan Poyraz, Galata’dan Candaş Gezener, Bağcılarspor’dan Muhammet Altunay ile Emre Yatan yer alırken, ilk 20 dakikada 3 farka ulaştıktan sonra maçı rolantiye alan İstanbul Üniversitesi Futsal takımının golleri Cem Keskin (3), Muhammet Altunay ve Gökhan Dinç’ten geldi.


 


 HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="80986"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...