Çarşamba, Eylül 25, 2013

İlk haftanın sendromu

22 Eylül 2013 Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Karasuspor ilk maçını Serdivanspor deplasmanında oynadı. 0-0 eşitlikle sona eren maçta , her iki takımda hanelerine 1’er puan yazdırdı. 



Elbette ilk hafta olması nedeni ile Karasuspor taraftarların beklentileri çok olabilir. Ancak ; şartlar ne olursa olsun , sahada mücadele eden Karasu’lu futbolcu kardeşlerimizi fazla eleştirmek bence haksızlık olur. Doğrudur Karasuspor’un kaçırdığı bir çok gol var. Oynanan futboldan memnuniyetsizlik de olabilir. Ancak kimse unutmasın ki, henüz ligin başlangıcı ve kaybedilmiş hiçbir şey yok. 


Evet Karasuspor açısından baktığımızda , sahada mücadele eden kardeşlerimizin gol yollarında eksikleri bir başka deyimle “beceriksiz kalmış” olabilirler. Unutmayalım ki henüz Şafak ve Özay diye iki kardeşimiz var Onların da sakatlığı geçsin. Önümüzdeki maçlar , çok daha kolay olacak , ben inanıyorum.


Sevgili Selami Tarhan hocamın sahaya sürdüğü ilk 11 , tribünler tarafından belki çok yadırganabilir. Ancak şunu belirtelim ki , 90 gündür bu takımla çalışan ve tüm mesaisini veren kendisi. Mutlaka haklı bir yanı vardır.
Reşat Salpat Antrenörlüğünde BAL’da 2. sezonunu yaşayan Serdivanspor’u pek iyi görmedim. Bana göre vasat bir takım.
Evet, Serdivanspor deplasmanından 3 puanla dönebilirdik olmadı. Sahada mücadele eden oyunculara baktığımızda , daha önce profesyonel oynamış bir çok oyuncuya sahiptiler. Zaman zaman iyide mücadele ettik. Fakat gol yollarındaki yok oluşumuz , taraftarımızı belki üzmüştür.


Ama başta da dediğim gibi henüz erken. Bu kardeşlerimizi acımasızca eleştirmek bu hafta ilk haftanın lideri Eskişehir Demirspor maçı var. Rakip Eskişehir Demirspor takımında, Sakarya Amatör Futbolunun yakından tanıdığı iki sporcu var. Tamer Erbaş ve Şahan Azap. Bir dönem Karasuspor’da da oynayan aslen Limandereli olan Tamer Erbaş , kardeşim için de, ayrıca duygu dolu bir maç olacak. Benim için de çok önemli bir maç .Tribünler içinde öyle olmalı ve kendi saha seyirci avantajımızı çok iyi kullanalım. Lideri buradan eli boş gönderelim.


Kısacası Karasuspor’a hep destek , tam destek olalım maddi ve manevi. Karasuspor’un Sevgili Onursal başkanı Yılmaz Ekşi’ye bir sorum olacak. Sayın başkan o kedi hastamidur. Şen ve esen kalın.


 YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...