Perşembe, Eylül 19, 2013

Gülizar Hasan Yılmaz'da hedef şampiyonluk

Geçen yıl Yıldız Kızlar Futbol Turnuvasını Türkiye ikincisi olarak tamamlayan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, bu yılki hedefini şampiyonluk olarak belirledi 


Milli sporcu yetiştiriyoruz


Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası final müsabakaları 26 Eylül tarihinde oynanacak. Ülke genelinden ilk 8 takımın katıldığı finallerde mücadele edecek olan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Kız Futbol Takımı ise hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçen yılı Türkiye 2'ncisi olarak tamamlayan kızlar bu yıl şampiyonluk kupasını kaldırmanın peşinde. Haftanın 5 günü çalışmalarını sürdüren Samsun temsilcisinde ise ayrı bir sevinç daha yaşanıyor. Kadrosunda bulunan Aybüke, Ebru Aslıhan, Arzu ve Zeynep'e başarılı performanslarından dolayı milli davet gönderildi.


Yolumuzda sapma yok


Hedeflerinin bu yıl şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğunu belirten Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Kız Futbol Takımı Antrenörleri Metin Ateş ile İsmail Gezgin, "Spor Lisesi olarak katıldığımız sportif branşlarda elimizden gelen başarıyı gösterip adımızdan en iyi şekilde bahsettirmek istiyoruz. İlk olarak hedef şampiyonluk kupası ve milli takıma sporcu kazandırmak. Haftanın 5 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Kız futbolda yaptığımız başarılar ile Türkiye genelinde önemli bir yere sahip olduğumuzu biliyoruz. Okul yönetimi olarakta hedeflerimiz doğrultusunda sapmadan ilerlemeye devam edeceğiz"dedi.


 KAYNAK : Haber Gazetesi / Salim Yıldız

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.