Pazartesi, Eylül 23, 2013

Gazi Mahallesispor, formda golcüsü ile kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta zirve mücadelesi veren Sanayi Mahallesispor ve Gazi Mahallesipor, Mehdi Sancak Stadında karşı, karşıya geldiler. Müsabakayı konuk ekip Gazi Mahallesi formda golcüsü İsmail Fatih Yılmaz'ın tek golü ile kazandı.



Mehmet Taştekin, Celil Yücel, Ramazan Yüceant Hakem triosunun yönettiği maçta Gazi Mahallesipor'a 3 puanı getiren tek gol 65.dakikada İsmail Fatih Yılmaz'dan geldi. Bu sonuçla Gazi Mahallesispor puanını 10 yaparken, Sanayi Mahallesispor ise 3 puanda kaldı.

Maçın Analiziİstanbul Süper Amatör Ligi 1.Grup mücadelesinde 21 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 15.30’da Mehdi Sancak Stadında Sanayi Mahallesi-Gazi Mahallesi karşı karşıya geldi. Bu müsabakaya Gazi Mahallesi Teknik Direktörü Abbas Yaşar’ın takımda yapmış olduğu revizyonlar dikkati çekti. Kaleyi Nurettin Deha ‘ya teslim eden tecrübeli teknik direktör sol beke Kerim’i çekerek orta sahaya da yetenekli genç yıldız futbolcusu Hasan Can’ı monte ederek başlamadı gözden kaçmadı.



Her iki takımın birbirini kontrol eder bir oyun anlayılşı ile başlamış olmasının ardından maçın 20.Dakikasında ilk ciddi atağı Sanayi Mahallesi gerçekleştirdi. Defansın arkasına atılan uzun topta ceza sahası dışına kadar çıkıp kafa ile rakibinden söken Gazi Mahallesi kalecisi Nurettin kendisine güvenerek kaleyi teslim eden hocasını bu kararında haklı olduğunu gösteren müdahaleyi yaptığı gözlendi.



Maçın 25.Dakikasından sonra oyunu rakip sahaya yıkan Gazi, özellikle genç yeteneği Hasan Can’ın orta sahadaki olumlu futbolu ile gelecek vadeden bir oyun ortaya koydu. Yılmaz Gözütok’un yakalamış olduğu üst üste 3 pozisyonu gole çeviremeyişi Gazi Mahallesi taraftarına saç baş yoldurmaya yetti. Gazi mahallesinin etkili futboluna karşın Sanayi Mahallesi kalecisi ve gecen sene Gazi Mahallesi forması giyen Arif Emre’nin başarılı futbolu ilk yarıya damgasını vurdu ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.



2.yarıya Muzaffer’i çıkararak genç Okan’ı alarak başlayan Gazi Mahallesi özellikle sol kanat oyuncusu Mustafa ve sağ kanat oyuncusu Yılmaz’ın sürekli kanat değiştirerek rakip defansı bunaltması sonucu bu seneki formda golcüsü Fatih Yılmaz’ın pozisyonlara girmesini sağladı. İlk yarıdaki başarılı futbolunu sürdüren Sanayi Mahallesi kalecisi ve defans oyuncuları Fatih’in girdiği pozisyonlarda son vuruşu doğru yapmasına engel oldular.



Gazi mahallesi takımı ileri uç futbolcularının yapmış olduğu bunaltıcı baskı sonucu 65.Dakikada Fatih Yılmaz bu seneki 6.golünü kafa ile Sanayi Mahallesi filelerine bırakması ile kırıldı. Bu golden sonra Sanayi Mahallesi hocası Kenan Dinler, oyuncu değişikliklerine giderek oyuna denge getirmek istese de gününde olan ve kalesinde güven veren Nurettin ile Kaptan Deniz in yönlendirdiği defans bloğunu geçmeyi başaramadılar.



Müsabakanın 80. Dakikasından sonra baskıyı arttıran Sanayi Mahallesi takımı sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü yakalamak istese de Nurettin ve defans bunlara başarıyla karşılık veren Gazi mahallesinin sahadan galip gelmesini sağladılar. Hakemin bitiş düdüğü ile 3 puanı tek golle hanesine yazdırmayı başaran takım Gazi Mahallesi oldu.



HABER: SELİM ÇALIK

[gallery link="file" ids="82071,82072,82073,82074,82075"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...