Pazartesi, Eylül 16, 2013

Gaz Mahallesispor sevenlerini üzüyor!

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta sahasında Güngörenspor'u ağırlayan Gazi Mahallesispor rakibi ile 2-2 berabere kaldı. 9 numaraların gol düellosu şeklinde geçen maçtan sonra Hakeme tepki, rakibe alkış vardı.




Gazi Mahallesispor Stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin golleri İsmail Fatih Yılmaz'dan (2) gelirken, Güngörenspor'un iki golünü de tecrübeli futbolcu Murat Dilek attı.



İsah Demircan, Hakan Demirdöken ve Volkan Özcan Hakem triosunun yönettiği maçta ev sahibi ekip seyircisinin de coşkulu desteği ile birlikte hızlı başladı. İlerleyen dakikalarda Güngörenspor maçta dengeyi kursa da ilk golü 30.dakida Gazi Mahallesi buldu ve ilk devreyi 1-0 önde bitirdi. İkinci devrenin 15, maçın 60.dakikasında Güngörenspor eşitlik golünü buldu. Defansın arkasına atılan topa çıkıp çıkmamakta tereddüt eden kaleci Metin'in bu durakmasını iyi değerlendiren tecrübeli futbolcu Murat Dilek takımının ilk golünü kaydetti 1-1.



Golden sonra Güngörenspor kalecisi Adem'in uzun degazında Murat Dilek bir kez daha sahneye çıkarak Gazi Mahallesispor'da şok etkisi yaratan golü kaydetti 2-1. Mağlup duruma düşen Gazi Mahallesispor taraftarının da bir kez daha sahne almasıyla üst üste pozisyonlara girmeye başladı. Bunlardan birinde de İsmail Fatih Yılmaz'ın golüyle maça yeniden eşitlik getirdi 2-2.



Maçın kalan dakikalarında tarafların çabaları sonucu değiştirmedi ve zorlu 90 dakika 2-2 sona erdi. Maçtan sonra Gazi Mahallesispor'da Hakem İsah Demircan'a kötü yönetim sergilediği gerekçesi ile tepki vardı. Ancak turuncu-siyahlı ekibin taraftarları rakip takım Güngörenspor'u Gazi Mahallesinden alkışlarla uğurlamayı da ihmal etmediler.



HABER: SELİM ÇALIK

[gallery link="file" ids="80759,80760,80761,80762,80763,80764"]

3 yorum:

efkan dedi ki...

Her iki takimda istekli basladi ve cok güzel tempolu bir mac oldu hakemlere gelince mukemmel bir mac yonettiler

yusuf1987 dedi ki...

efkan kardeşim sana bir soru sormak istiyorum hakkemin hangi kararını beğendin gazi mahallesi topu alınca fual alamadım ki ne yapmak istiyolar.

akd dedi ki...

Efkan rumuzlu üye bizim Sitenin CEO'^su Efkan Bucak değildir.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.