Salı, Eylül 03, 2013

Feriköyspor teknik ekibine önemli takviye

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta ilk iki maçını da kazanan Feriköy, Teknik Direktör Metin Uzun’un yanına Antrenör olarak çok önemli bir ismi dâhil etti.



4 Nisan 1972 Gümüşhane doğumlu Özcan Kocaman, Feriköy’de Atilla Süsler ile göreve başladı.


 


Beşiktaş’ta 10 sezon oynadı
Futbola Beşiktaş’ta başlayan ve 10 sene siyah-beyazlı ekipte Sergen Yalçın, Cemre, Özkan gibi isimler ile birlikte görev yapan Kocaman, Beşiktaş’ta A takıma kadar çıktı. Ancak çapraz bağ sakatlığı yaşadıktan  sonra, F. Karagümrük’e transfer olan Kocaman, ardından Kasımpaşaspor, Edirne DSİ, Galata ve Mengen Belediyespor’da oynadıktan sonra Gültepespor’da faal futbolculuk yaşantısına son verip, Antrenörlüğe başladı.


 


Hamdi Serpil Tüzün’ün talebesi
2002 yılında Hüsamettin Balcı ile birlikte, Hamdi Serpil Tüzün’ün yardımcısı olarak Beşiktaş’ta futbol okullarında Antrenörlüğe başlayan Özcan Kocaman, daha sonra Beşiktaş’ın pilot takımı Yıldızspor, Çeliktepespor, (tüm kategorilerden sorumlu olarak çalıştı, 3 sezonda 4 şampiyonluk ve minik takım Türkiye şampiyonasında çeyrek final oynadı), Beyoğlu Yeniçarşı (tek yetkili olarak görev yaptı ve mavi-beyazlıları 1.Amatörden Süper Amatör Lige çıkarttı), Bölgesel Amatör Ligde de Yeniköyspor ve Çerkezköyspor’da (Hüsamettin Balcı ile birlikte) Yardımcı Antrenör olarak görev yaptı.


 


Hedefimiz, Feriköy’e katkı sunmak
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Özcan Kocaman, "Metin Uzun benim takım arkadaşım, yıllarca kader birliği yaptık. Şimdi Feriköy gibi çok önemli bir camiada yine birlikte görev yapacağız. Feriköyspor'a katkı sağlamak için buradayız. 86 yıllık bir mazisi olan Feriköy'ü Bölgesel Amatör Lige çıkartmak istiyoruz" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="78268"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.