Çarşamba, Eylül 11, 2013

Ferahevlerspor kaleyi ‘sağlam’a aldı!

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Ferahevlerspor, liglerin başlamasına kısa bir süre kala önemli bir transfere imza atarak kalesini 94 doğumlu Yusuf Doğan’a emanet etti.


Sezon hazırlıklarını sürdüren Ferahevlerspor, bir yandan da transfer çalışmalarında son aşamaya geldi. Yeni sezonda takımdan ayrılan futbolcuların yerlerini dolduran Sarıyer temsilcisi, geçtiğimiz sezon sorun yaşadığı kalesini genç ama yetenekli bir isime emanet etti.


Yeşil Beyazlıların altyapısında tüm kategorilerde forma giyerek gösterdiği başarılı performans sonrası üçüncü sezonunda Anadolu Üsküdar 1908’in radarına takılan Yusuf, 2009-2012 sezonları arasında bu takımın formasını giydi. Üsküdar ekibinde 2010-2011 sezonunda uygulanan Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi’nde U18 takımını forması 14 karşılaşmada görev alan 94 doğumlu genç futbolcu, 2012-2013 sezonu öncesi Yeniköyspor’un yolunu tuttu. Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Kırmızı Beyazlı ekipte fazla forma şansı bulamayan genç kaleci, yeni sezon öncesi yetiştiği kulüp olan Ferahevlerspor’a transfer oldu.


Antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performans ile A takımın kalesini devralan Yusuf, teknik heyetin de en güvendiği oyuncular arasına girmeyi başardı. Genç kaleci, zamanında yaptığı çıkışları, yan toplardaki doğru zamanlaması ve atletik yapısı ile dikkat çekiyor.


İstinye-Ferahevler (2)


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.