Perşembe, Eylül 19, 2013

Esenler Öz Yavuz Selim karar aşamasında!

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Esenler Öz Yavuz Selimspor ligden çekilmeyi düşünüyor.  Kırmızı-beyazlılar bir kaç gün içerisinde "tamam ya da devam" diyecekler.



İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden ancak sezon başında A takım düzeyinde lige katılmama kararı alan ancak Teknik Direktör Ayhan Çınar’ın çabaları ve gençlerin tecrübe kazanması amacıyla mücadele etme kararı veren lakin kalan 4 haftada henüz puan ile tanışamayan Esenler temsilcisi, ilgisizlik, maddi imkânsızlıklar ve Esenler Belediye Stadının durumu nedeniyle ligden çekilme kararı alma aşamasında. 


 


"Yalnız kaldık, zorumuza gidiyor"
Yerel Futbol Sitesinin konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Esenler Öz Yavuz Selim Teknik Direktör Ayhan Çınar, “çok zor şartlarda mücadele ettiklerini, futbolcularının ellerinden geleni yaptıklarını ancak ancak yalnız kaldıklarını ve bu durumu bir türlü kabullenemediklerini, ligden çekilme kararının çok zor olduğunu fakat yetkililerin ilgisizliğinin yanı sıra, iç saha maçlarını Esenler Belediye Stadının mevcut durumu nedeniyle başka statlarda oynamak zorunda kalmalarının da kendilerini karamsarlığa ittiğini,  Pendikgücü’nün ligden çekildiği için bu hafta maç yapmayacaklarını ancak önümüzde hafta içinde ligin kalan maçlarında sahaya çıkmama kararı alabileceklerini ifade etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...