Çarşamba, Eylül 18, 2013

Esenler kulüplerinin stat sıkıntısı

Esenler Belediye Stadı'na resmi maç verilmemesi ilçe takımlarını isyan noktasına getirdi. Kulüpler TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne sitemkar.



İstanbul Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig başladı... Sezon başladığından bu yana futbol severlerin dikkatini geçen bir husus, Esenler kulüplerinin iç saha karşılaşmalarını Mahmutbey, Albayrak, Gazi Mahallesi gibi ilçeye nispeten yakın statlarda oynaması. TFF İstanbul İl Temsilciliği bu sezon Esenler Belediye Stadı'na maç vermiyor. Buna gerekçe olarak da sahanın zemininin bozuk olması gösteriliyor.


TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden bu yanıtı alan kulüpler bu kez de Esenler Belediyesi'nin kapısını çalıyor. Belediyeyse "Sahanın zemini iyi" diyerek tadilata yanaşmıyor. Ayrıca ilçede uzun zamandır Esenler Belediye Stadı'nın yıkılıp yerine daha modern ve büyük bir stadın yapımı gündemdeydi ancak olimpiyat projesi kapsamındaki bu projenin, İstanbul'un 2020'nin ev sahipliğini kaybetmesinden sonra hemen yapılıp yapılmayacağı belirsiz. 


Şu anda Esenler Belediye Stadı'nda tüm faaliyetler devam ediyor. İdman ve hazırlık maçları rahatça yapılıyor. Kulüplerin isteği resmi maçların da Esenler'e verilmesi.


HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

gerçekler dedi ki...

zemin düzgün olabilir ama bi de kulüpler gitsin hakem odasını görsün.Bu kadar pis yıkık dökük olan bir hakem odası yok istanbulda artık.Kapısı yok tuvaletler leş gibi allaha emanet bı mikrop yuvası hakem odası var orada.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...