Çarşamba, Eylül 18, 2013

Esenkent Gençlik eksiklere rağmen galip

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta sahasında İMÇ Sakaryaspor'u Nazmi ve Can'ın golleriyle 2-1 yenen Esenkent Gençlik'te, eksiklere karşın galip gelmenin mutluluğu yaşanıyor.



Mavi-Siyahlılar'ın teknik direktörü Fuat Çörüt, "Sezona kısa bir zaman kala takımı çalıştırmaya başladım. 15 günden kısa bir zamanımız vardı. Hazırlık maçı yapma şansımız da olmadı. İMÇ Sakaryaspor maçına önemli eksiklerle çıktık ama galip gelmesini bildik. Oyuncularımı tebrik ederim" dedi.


Süper Amatör Lig'den düştükten sonra hep Çatalca-Silivri gruplarında yer alan ekiplerinin bu yıl İstanbul Merkez gruplarında mücadele etmesiyle ilgili de konuşan Çörüt, "Bu, benim isteğim doğrultusunda gerçekleşti. Yıllardır aynı takımlarla aynı gruplardaydık. Bu yıl takımda biraz farklı bir sinerji olmasını, motivasyonun artmasını istedim. Şu bir gerçek ki merkez gruplarında futbol kalitesi ve rekabet daha fazla. Silivri-Çatalca gruplarında köy takımları sezon sonuna doğru gelmeyebiliyor yahut eksik geliyorlar. Şimdiyse daha büyük bir rekabet ortamındayız ancak takımıma güvenim tam. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...