Pazar, Eylül 22, 2013

Dudullu zorlandı ama kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig'de şampiyonluk iddiası taşıyan Dudulluspor evinde, dokuz kişik kaldığı Yakacık karşılaşmasını 2-1 kazanmayı başardı.


İlk yarıda organize olmakta zorlanan Dudullu karşısında Yakacık ta pozisyon yaratmakta zorlandı. 37.dakikada savunmanın arkasına sarkan Fatih'i arkadan çeken Ömer hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışında bırakıldı. İlk yarı golsüz kapandı.


İkinci yarıda Eyüp'ü ileri süren Dudullu pozisyonlar yakalamaya başladı. Yakacık ise Fatih'e atılan uzun toplar ile gol aradı. 75.dakikada Dudullu aradığı gole en sonunda Eyüp ile ulaştı. Gol sonrasında rahatlayan Dudullu, 83.dakikada sağdan kullanılan bir serbest vuruş sonrasında kale sahası içindeki hataların ardından Harun'un golüne engel olamadı. Yakacık beraberlik golünden sonra maçta tansiyon yükseldi. Dudullu, 87.dakikada Ali Kemal ile bir kez daha öne geçmeyi başardı.  Uzatma dakikalarında Dudullu solbeki Hakan, Suat'a müdahalesi sonrası kırmızı kart görünce karşılaşma dokuz kişi kalan ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 


STAD : Dudullu
HAKEMLER : Onur Çakır, Kubilay Kartal, Onur Turan
DUDULLUSPOR : Can, Sefa, Hakan, Ömer, Ali, Şeyhmuz, Sedat, Selman, Talat, Yücel, Eyüp (Serhat, Janberk, Kerem, Emin, Abdullah, Ali Kemal, Şahin)
TEKNİK SORUMLU : Zafer Altın
YAKACIKSPOR : Hamza, Cüneyt, Can, Cihan, Ümit, Caner, Mert, Fatih, Harun, Tarık, Hayri (Emre, Emrah, Suat, Turgay, Ahmet, Ufuk, Mehmet)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Pelitçi


 Erdem G 


[gallery link="file" ids="81585,81586,81589,81588,81587,81590,81584"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.