Cumartesi, Eylül 21, 2013

Çenesuyu Plajyolu sponsor mağduru

Çenesuyu Plajyolu bayan futbol takımı, sponsor bulamadığı için yönetim kurulu kararı ile tasviye etti. Osman Karakaya, bayan futbolunun sponsor mağduru olduğunu dile getirdi


Futbolcular Derince ve Karşıyaka'ya gidecek


Türkiye genelinde büyük başarıları bulunan Çenesuyu Plajyolu bayan futbol takımı, sponsor bulunamaması nedeniyle tasfiye edilmek zorunda kaldı. Yönetim kurulunun aldığı tasfiye kararının ardından takımın anterenörü Osman Karakaya, Seka Çim Halı Sahası'nda bir basın açıklaması yaptı. Bayan futbolunun sponsor mağduru olduğunu dile getiren Karakaya, Çenesuyu Plajyolu Bayan Futbol Takımı sporcularının futbol hayatlarını bundan sonra Derince Belediyespor ve Karşıyaka Koleji Bayan Futbol Takımı bünyesinde sürdüreceklerini ifade etti.


Türkiye Şampiyonu olduk


İlk yıllarında takımın yüzde 80'ini İzmitli oyuncuların oluşturduğunu ve bu kadro ile iyi bir başarı yakaladıklarını dile getiren Karakaya, “Bölgesel Lig'de mücadele verdik. 2 yıl sonra İzmit Belediyespor adına lige katıldık ve Bölgesel Lig'de şampiyon olduk. Türkiye Şampiyonu olarak Bayanlar Birinci Ligi'ne çıktık. 2012 yılında İzmit Belediyespor bayan futbol takımını kapatınca Çenesuyu Plajyoluspor adına tekrar 2 .Lig'de 75 takım arasında namağlup olarak şampiyon olduk. Fakat burada da sponsor bulamadığımız için bu yıl yine 1. Lig'de mücadele veremedik” şeklinde konuştu.


 Belki yine buluşuruz


Sponsor girişimlerinin sonuçsuz kalmasıyla ligde mücadele edemeyecek duruma geldiklerini ifade eden Osman Karakaya, ‘'Dağılan takım futbolcularına Derince Belediyespor ve Karşıyaka Koleji Bayan Futbol takımlarının sahip çıkması ise beni sevindirdi. Ben ve futbolcularım 7 yıldır başarılı bir sezon geçirdik. Belki bir gün bir yerde yine buluşuruz. Ben Türkiye'de bulunduğumuz kurumları ve Kocaeli'yi Türkiye'de en iyi şekilde tanıttığımıza inanıyorum” diye konuştu.


Teşekkür ediyorum


Kocaeli'de bayan futbolunu en iyi yerlere getirmek için çok çalıştığını dile getiren Karakaya, ‘' Bu yolda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Başta Futbolcu ailelerine ve eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Belediyespor yönetim kurulu ve kulübüne, Çenesuyu Plajyoluspor'a ve kulüp başkanı Bünyamin Akman'a, Karşıyaka Koleji sahibi Şaban Gül'e, bana yardımcı olan antrenörler Birgül Satılmış, Tayfun Başavcı, Ersin hocama, Nihat Yenilmez'e ve Melih hocama emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


KAYNAK :  Bizim Kocaeli / Tuba Demir

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.