Salı, Eylül 17, 2013

Bulut: Lige galibiyet ile başlamak önemli

Bostancıspor Teknik Direktörü Halil Bulut, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, sezona galibiyet ile başlamalarının kendileri için önemli olduğunu söyledi.


İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta mücadele eden Kadıköy temsilcisinin 3-0 kazandığı Kartal Yunusspor mücadelesini değerlendiren Bulut, "Sezona galibiyet ile başlamak bizim için çok önemliydi. İstekli başladığımız mücadelenin ilk 20 dakikasında baskılı bir oyun sergiledik ve golü bulduk. Golün ardından rakibimiz 10 kişi kalınca daha da rahat bir oyun sergiledik. Özellikle oyunun belirli bölümünde çok pas yaptık. Antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya yansıttık. Bu takım için önemliydi. Ayrıca, rakibimizi de maçın büyük bir bölümünde eksik oynamasına rağmen gösterdiği mücadele ve sergilediği centilmenlikten ötürü kutlarım” dedi.


Şans verdiği genç oyunların ellerinden gelenin en iyisini yaptığını belirten Bulut, “Oyuncularımı kutlarım. Maçın başından sonuna kadar bizi hiç susmadan destekleyen taraftarımıza da teşekkürü borç bilirim. Taraftarımızı tribünde görmek, desteğini hissetmek güzel, bundan sonraki maçlar için de bizim için büyük moral oldu” şeklinde konuştu.


Bostancıspor Taraftarı


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...