Salı, Eylül 10, 2013

Bulut: Gençlere daha çok şans vermek istiyoruz

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Bostancıspor’da Teknik Direktör Halit Bulut, altyapıdan yetiştirdikleri oyuncuları A takıma kazandırma hedefinde olduklarını söyledi.


15. grupta mücadele edecek Kadıköy temsilcisi, 2013-2014 sezonu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Bordo Beyazlıların Teknik Direktörü Halit Bulut, ilk hafta mücadelesinde karşılaşacakları Kartal Yunusspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.


Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Bulut, “Tecrübeli futbolcularımız ve daha çok genç oyunculardan kurulu kadromuz ile sezona iddialı bir başlangıç yapmak istiyoruz. Amacımız; daha çok genç oyunculara şans vermek ve özellikle altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncuları A takıma kazandırmak. Şu anda A takımda oynayan oyuncularımızın tamamı, altyapıda çeşitli kategorilerde görev aldı. Bu bizim için ayrı bir övünç kaynağıdır” dedi.


Geçtiğimiz yıl A takım da dâhil olmak üzere altyapıda sekiz kategoride mücadele verdiklerine dikkat çeken Bordo Beyazlıların Teknik Direktörü, “Kadıköy yakasında sekiz kategoride lige katılan tek kulübüz. Bu da bizim için hedeflediğimiz bir sonuçtur. Bu arada altyapıda görev alan hocalarımız Utku, İrfan, Özgür, Tuncay ve Osman hocalarımız ile iyi bir ekip kurmuş olup yeni sezonda bütün takımlara, yöneticilere, antrenörlere, futbolculara, hakemlere ve görev alan bütün diğer arkadaşlara Bostancıspor olarak başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Muhammet Gülen dedi ki...

Öncelikle haberde emeği geçen arkadaşa teşekkür ederiz. Ancak Teknik Direktörümüzün adının "Halil Bulut" değil , "Halit Bulut" olduğunu belirtmek ve forma renklerimizin Bord0 - Beyaz değil , Kırmızı - Beyaz olduğunu vurgulamak isterim. İlginiz için Teşekkürler...

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...