Çarşamba, Eylül 18, 2013

'Hakemler bizden ne istiyor, anlamıyorum'

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta deplasmanda Bağlarbaşıspor'a 2-0 yenilen ve sezonun ilk yenilgisini alan Bağcılarspor'da teknik direktör Şirin Berber karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.



Yerel Futbol'a özel açıklamalarda bulunan Berber,fikstür gereği Fenerköy maçını hükmen kazandıklarını, bir haftayı 'bay' geçtiklerini, şimdiye kadar İFA ve Bağlarbaşı maçlarına çıktıklarını hatırlatarak,  "Bu iki maçı dört rakibe karşı oynadık. İFA ve Bağlarbaşı'nın emeğine saygı duyuyorum ancak hakemlerin bizden ne istediğini anlayamıyorum. İki maçta birer golümüzü vermediler. Özellikle  Bağlarbaşı deplasmanında rakip adeta bizi dövdü. Hakemin taraflı yönetimi takımımın dengesini bozdu. İki penaltımızı vermediler. Her durumda, yanlış taraflı düdük çalmasını çözemedim. Esasında iki değil 5-6 futbolcumu atmalıydı o kadar kötü yönetti ki çocukların tepkisini görmezden geldi" dedi.


sirin-berber"Telafi ederiz"
"Futbolculuğumdan beri hakemlerle aram iyidir" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Kulübümün de geçmişi temiz. Ne olduğumu anlamış değilim. Dilerim gelecek maçlarda daha adaletli yönetim gösteren hakemlere rastlarız. Kayıp hakkımızı iki deplasmanda kullandığımızı düşünüyorum. Güçlü bir kadroya sahibim, kayıpları telafi ederiz" diye konuştu.


HABER: ALPER KADEROĞLU

2 yorum:

bağcılarlı dedi ki...

hocam kendimizi kandırmıyalım bu takımdan bi çaçık olmaz takım ne oynuyorki kümede kalırsak ne ala küme düşen takımlardan yapılan takımdan ne beklenirki başarıya aç genç futbolcular alsaydın başarılı olurdun allah yardımcımız olsun şampiyonluk ayel kişiler gelip geçiçi BAĞCILARSPOR kalıcı bu böyle biline.

emre dedi ki...

İFA Maçında hakem bütün insiyatifini bağcılardan yan kullandı bahaneler bahaneler vss.....

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.