Çarşamba, Eylül 18, 2013

Beylikdüzüspor yeniden yapılanıyor

Uzun yıllar sonra İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Beylikdüzüspor bu sezonu yeniden yapılanmaya ve altyapısını güçlendirmeye ayırdı.



2000'li yıllarda İstanbul futbolunun en güçlü ekiplerinden olan, defalarca 3. Lig terfi maçlarına katılan ve 1 kez finalde (Şu anda PTT 1. Lig'de mücadele eden Tavşanlı Linyitspor'a) kaybeden Beylikdüzüspor son yıllarda büyük maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. Bölgesel Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e buradan da 1. Amatör'e kadar gerileyen Mavi-Beyazlılar bu sezon mütevazı bir kadroyla mücadele edecek.


Mustafa Albayrak'ın başkanlığını yaptığı Beylikdüzüspor bu sezonu yeniden yapılanmaya ayırdı. Tesis sorununu halleden ve Kavaklı  Mahallesi sınırları içinde güzel bir tesisi olan Batı İstanbul temsilcisi altyapıya ağırlık verdi. Öncelikli hedef, ilçedeki büyük potansiyeli kullanarak altyapıda güçlenmek ve A takıma buradan futbolcu yetiştirmek olacak.


Takım sezonun ilk haftasında Örnek İdman Yurdu'nu Büyükçekmece Stadı'nda oynadı ancak Kavaklı'daki Beylikdüzü Stadı'nın tribün çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz iç saha karşılaşmaları burada oynanacak.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.