Salı, Eylül 03, 2013

Ayyıldızspor’dan Yerel Futbol’a destek plaketi

Uzun bir sürenin ardından gerçekleşen ve Ayyıldızspor’un şampiyonluğu ile tamamlanan Kelle İbrahim Futbol Turnuvasına olan medya desteği nedeni ile Yerel Futbol’a teşekkür plaketi verildi.



Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Beytaş Tesislerinde gerçekleşen özel bir törenin ardından Yerel Futbol Beykoz Temsilcisi ve Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan’a, Ayyıldızspor Takım Sorumlusu İlçe Antrenörlerinden Kamil Çolak tarafından takdim edilen plaket nedeni ile bir açıklamada bulunan Talip Ercan,” Benimde çocukluk ve gençlik dönemlerinde ayrı bir değeri olan hatta müsabakalarda oynama onuru yaşadığım Kelle İbrahim Turnuvası çok uzun yılların ardından Gümüşsuyuspor Muharrem Ergül Tesislerinde gerçekleşmişti. Ben de tüm katılımcı kulüpler ve oynayan futbolcular ve izleyenler gibi heyecan yaşadım. Vaktim yettiğince turnuva maçlarını takibe çalıştım. Bugün değerli dostlarım ile bir arada olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah bu bir başlangıç olur ve önümüzdeki dönemlerde de turnuvamız kesintiye uğramadan devam eder” şeklinde konuştu.


 


“Şampiyon olmanın onurunu yaşıyoruz”
Kelle İbrahim Futbol Turnuvası Şampiyonu olan Ayyıldızspor Takımı Sorumlusu ve Kaptanı Kamil Çolak ise yaptığı konuşmada,” Bizler açısından oldukça güzel bir etkinlik oldu. Kelle İbrahim gibi ilçe spor kamuoyunda adı ilk sıralarda anılan bir ismin adına düzenlenen turnuvada şampiyon olmanın onurunu hayatımızın sonuna değin yaşayacağız. Turnuva karşılaşmalarında bizlere medya desteği sunan Talip Ağabeyimize yaptığı katkılar nedeni ile günün anısına bir plaket hazırladık. Daha önce yaz tatili nedeni ile bir araya gelemedik, gecikmeli de olsa bu özel programı düzenledik. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.


 


“Centilmence bir turnuva oldu”
Kelle İbrahim Futbol Turnuvası 2013 Fikir Babası konumunda olan ve turnuvanın gerçekleşmesi için büyük emek harcayan Hakkı Baş’ta programda yaptığı konuşmada,” Yılların ardından turnuvamızı başarı ile centilmenlik görüntüleri eşliğinde tamamlamak güzel idi. Turnuvanın medya anlamında tanıtımı ile gerek ilçe gerekse de ilçe dışındaki Beykozlulara aktarılmasında katkıları olan Talip Ercan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Turnuvadan haberdar olan birçok Beykozlu ile yılların ardından çok keyifli sohbetler yaptık geçmişteki turnuvaları andık” dedi. Gerçekleşen özel gecede Ayyıldız Takımı futbolcularından Tayfun Şirin de hazır bulundu.


 


HABER: TALİP ERCAN


[gallery ids="78277,78278,78279"]

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.