Çarşamba, Eylül 18, 2013

Avcı ve Düşmez, kulüplerle bir araya geldi

İ.B.B. Spor Genel Müdürü Osman Avcı, İASKF Yönetim Kurulu ve İstanbul'daki amatör spor kulüplerinin birlik başkanlarıyla bir araya geldi.



İ.B.B.’nin her yıl olduğu gibi İstanbul’daki amatör spor kulüplerine dağıtacağı malzemeler hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere, 18 Eylül Çarşamba günü Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 11.00’de yapılan toplantıya İ.B.B. Spor Genel Müdürü Osman Avcı, İ.A.S.K.F. Genel Başkanı Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilimizin 25 ilçesi genelindeki kulüpler birliği başkanları katıldı.


Yapılan toplantıda kulüplerimizin ihtiyacı olan malzemelerin neler olacağı ve nasıl dağıtılacağı konusunda fikirler paylaşıldı. Genel Başkan Ali DÜŞMEZ bir araya gelmişken ilçelerdeki kulüplerimizin yerel sorunlarını masaya yatırarak birlik başkanlarından ilçe kulüplerinin sorunlarını dinledi. Öncelikli sorunların ele alınacağını ve tesis sorunları için projeler üreterek yapılabilecek çalışmalara hız verileceğini belirttikten sonra malzeme yardımı için başta İ.B.B. Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere Spor Genel Müdürü Osman Avcı’ya, hizmeti geçenlere ve toplantıya katılan birlik başkanlarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.


Spor Genel Müdürü Osman Avcı geçen yıl yapılan dağıtım ile ilgili olarak kulüpler birliklerinin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek Kulüplerimizin İ.B.B. ile ilgili istek ve önerilerini dilekçe ile müracaat etmelerini önerdi. Avcı toplantıya gösterilen ilgiden ve çalışmalarından ötürü Genel Başkan Ali Düşmez'e de ayrıca teşekkürlerini sundu.


Daha sonra toplantıya katılanlara tek tek söz veren Genel Başkan Düşmez soruları cevaplarken içerisinde bulunduğumuz camianın gücünün birlik ve beraberliğimizden geldiğini belirtirken, ilçelerimizdeki ayrılıkların sadece bulunduğu bölgeye değil tüm amatör spor camiamıza zarar verdiğini, beklentilerimizin sonuca ulaşması için birlik olmamız gerektiğini vurguladı.


Haber: Bünyamin Akkurt
Kaynak: www.iaskf.com


[gallery ids="81114,81115,81116"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...