Salı, Eylül 10, 2013

6 gol var, kazanan yok!

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden İstinyespor ile Ferahevler, karşı karşıya geldikleri hazırlık karşılaşmasında 3-3 berabere kaldı.


Lige hazırlıklarını sürdüren Sarıyer temsilcileri, yenilenen zemini ile amatörlerin hizmetine sunulan Kilyos Stadı’nda karşılaştı. Her iki yarıda da farklı kadrolarla sahada yer alan iki ekip, karşılıklı atılan gollerle sahadan beraberlik ile ayrıldı.


Geçtiğimiz sezonki kadrosunu koruyup, takviyeler yapan ve bu sezon iddialı bir ekiple mücadele edecek İstinyespor, yedek ağırlıklı kadro ile yer aldıkları mücadelenin genelinde sergilediği performans ile umut vadetti. Ayağa pas yaparak topa sahip olma yüzdesini yüksek tutan Kırmızı Yeşilliler, hücumda pozisyonlar bulmasına rağmen son vuruşlarda yetersiz gözüktü. Savunmada ise rakibine az pozisyon vererek başarılı bir görüntü çizdi.


Tarihinde ilk kez yükseldiği 1. Amatör Lig’de art arda üçüncü sezonunu geçirecek Ferahevlerspor ise geniş oyuncu kadrosu ile yer aldığı karşılaşmanın genelindeki performansı ile akıllarda soru işareti bıraktı. Zaman zaman oyunda dengeyi kurarak pozisyonlar bulmaya çalışan Sarıyer’in Yeşil Beyazlı temsilcisi, lige hazır bir görüntü sergilemedi. Sezon başında yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı mütevazı bir ekiple mücadele edecek Ferahevlerspor, performansı ile bu sezon da ligde kalmayı hedeflediğini gösterdi.


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...