Perşembe, Ağustos 22, 2013

Yıldıztabyaspor ile Eyüpspor karşılaştı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor kendi tesislerinde Eyüpspor U18 takımı ile bir hazırlık maçı yaptı.


Yıldıztabyaspor'da Teknik Direktör Hasan Yavuzçoban sürekli hazırlık maçları oynayarak takımını belirleme yolunda emin adımlar atmakta. Skor olarak istediği sonuçları alamasa da takım kurgusunu yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. 

 

Bu akşamki maçta genel olarak genç oyuncularına şans veren kırmızı beyazlı ekibin hocası maç süresince herkese şans verdi. Maç 3-0 mağlubiyetle sonuçlanmış olsada devamlılık esaslarının yerine geldiğini izlemiş olduk.

 

Eyüpspor U18 takımının iki yarıda ayrı ayrı 11 ile izledik. İlk yarıda oynayan oyuncular takımın esas oyuncuları gibi göründü. İkinci yarıda sahada yer alan genç oyuncular kendilerini gösterme amacı ile ellerinden geleni yaptılar. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol daha bularak sahadan 3-0 galip ayrılmayı bildiler.

 

İlk yarıda bir pozisyonda rakibi kafa kafaya çarpışan Eyüpsporlu genç oyuncu alt yapı hocalarından Yakup Kalafat tarafından hemen hastaneye götürülerek açılan kaşına dört dikiş attırıldı. Sahaya tekrar geri gelen arkadaşlarını gören genç oyuncular çok önemli bir şeyi olmayan arkadaşlarına alkış ile moral vermeye çalıştılar.


HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

[gallery columns="5" ids="75851,75850,75849,75848"]



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.