Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Kozlu Belediyespor fırtına gibi

Bölgesel Amatör lig 10. Grup ekiplerinden Kozlu Belediyespor ikinci etap kampı öncesinde kendi  tesislerinde yaptıkları idmanda hazırlıklarını sürdürüyor.  


Önümüzdeki  hafta Gerede ilçesinde kamp yapacak olan Yeşil Beyazlıların kendi tesislerindeki idmanını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör  Bülent Öztürk yönetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunun Hamit Kavraz düz koşu yaptı. İç transferde ise Doğan, dış transferde ise Seyhun takımla birlikte çalışmalara başlarken, Avrupa Futsal Şampiyonasından dönen Onur Mengi ve Niğde Belediyespor’dan denenmek için gelen Nevzat Önen  takımla birlikte çalışmalara başladı.  İdman öncesi Teknik Direktör Bülent Öztürk takıma katılan Doğan Seyhun,  Onur Mengi ve Nevzat’ı takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Yapılan tanıştırma sonrasında yeni sezon öncesinde futbolcularla bir konuşma yapan tecrübeli Teknik Direktör Bülent Öztürk, “ Yeni sezona katılan arkadaşlarımızla birlikte çok güçlü bir kadro olduk.  Kozlu Belediyespor’un yeni sezonki hedefi mutlak şampiyonluk. Bunun içinde birlik ve beraberlik içinde elimizden geleni yapacağız. Hepiniz önemli ve kaliteli futbolcularsınız. Allah bu sezon bizleri utandırmasın.”diyerek çalışmaya geçildi.  Yeşil Beyazlı ekip  sabah çalışmasında 1 saat boyunca kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Akşam saat 18-30’da Yeşil Beyazlı ekip çalışmalara Teknik Direktör Bülent Öztürk,yardımcıları  Ahmet Çeltikçi, Fehmi Kütükçü ve kaleci Antrenörü Aydın Gökdemir nezaretinde  idmana başladı. Yeşil Beyazlı ekip idmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra yarım sahada  5’1 oyun kondisyonu gerçekleştiren Yeşil Beyazlı ekipte bu yapılan 5’1 yakalama oyunda futbolcuların bir hayli neşeli olması gözlerden kaçmazken, Yardımcı Antrenör Ahmet Çeltikçi ise idmanı zaman zaman durdurarak hata yapan oyuncuları adeta fırçaladı. Yeşil Beyazlı ekip daha sonra % 60 tempoda koşu yaptı.  İdmanın son bölümünde ise yeşil beyazlı ekip çift kale maç yaptı.  Yapılan çift kale maçın ardından açma germe yapılan idman son buldu.  Yeşil beyazlı ekip kampa kadar kendi tesislerinde günde çift idman yaparak geçirecek.


Yapılan çalışma öncesinde yapılan transferleri ve yeni gelen oyuncuları olmak üzere deplasmanda oynanacak olan İzmit Belediyespor maçını değerlendiren Kozlu Belediyespor As Başkanı Fevzi Demirtaş, “Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yeni transferlerimizde geldi. Oldukça güçlü bir kadromuz oldu.  Lig öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak yeni sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynayacağımız İzmit Belediyespor’u yenerek güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz”dedi. 


KAYNAK: www.demirmedya.net


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...