Cuma, Ağustos 23, 2013

Karadeniz Ereğli kızları şampiyonluk peşinde

Türkiye Genç Kızlar Futbol Ligi ve Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Karadeniz Ereğli Belediyespor, zorlu maçlar öncesindeki çalışmalarını 21 Ağustos Çarşamba günü yapılan antrenmanla sürdürdü.

 

Kadın Futbol Takımları Teknik Direktörü Ömer Faruk Varlık yönetiminde Kışla Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve saat 09.45’te başlayan antrenmanda, her iki takımın oyuncuları birlikte çalıştı. Krosla başlayan çalışmalar ısınma hareketleriyle devam ederken, ağırlıklı olarak pas çalışmaları yapıldı. 1’e 1 ve 2’ye 2 çalışmaları ile devam eden antrenmanda futbolcular, hazırlanan istasyonlarda kısa mesafede olumlu pas verip alma egzersizleri ile çalışmayı sürdürdüler. Futbolcuların arzulu olduklarının gözlendiği antrenmanda Teknik Direktör Ömer Faruk Varlık zaman zaman çalışmayı durdurarak oyuncularının yapmaları gerekenleri anlattı ve uyarılarda bulundu. Bir buçuk saat süren çalışmanın ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Minik kızlardan sonra yıldız ve genç kızlarda da Türkiye Şampiyonu olmayı hedefleyen Karadeniz Ereğli Belediyespor'un başarılı kızları, çalışmalarını kendi tesislerindeki antrenmanlarla sürdürecekler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.