Salı, Temmuz 23, 2013

Yeşilova Esnafspor sahaya indi

 İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor yeni sezonun ilk çalışmasına teknik direktör Mustafa Altay yönetiminde başladı.


Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği ilk gün çalışmasının ardından bir açıklama yapan Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Altay,’’2013-2014 sezonu hazırlıklarına hayırlısı ile başladık. 27 oyuncu ile çalışmalara başladık. Sürekliliğimizi korumak istiyoruz. Gençleştirilmiş bir bünyeye sahip olmak istiyoruz. Eğitimli, disiplinli, ahlaklı arkadaşlarımızı takviye yapıp bizim kendi çocuklarımızı olan özgüvenimizi sahaya yansıtıp neler yapabileceğimizi zamana bırakacağız” dedi.


Hazırlıklar kapsamında, liglerin başlama tarihine kadar 5 veya 6 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını ifade eden başarılı teknik adam, “Kendi ayarımızda ve kendimizden alt ve üst liglerde oynayan takımlarla hazırlık maçları yapacağız. Kondisyon ve fizik açısından en iyi olduğumuz zaman bu müsabakalara başlayacağız” diye konuştu.


Yeşil Beyazlı takım olarak yeni sezonda korku yaşamayacaklarını söyleyen kulüp Başkanı Ahmet Ulaş “Başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalara başlayacağız. Teknik ekip ve futbolcularımız sahada bizler ise dışarıda çalışarak iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz. Yapacağımız takviyelerle başarılı bir takım olacağız” dedi.


Yeşilova Esnafspor Başkan Vekili Salih Yetik yaptığı açıklamada, ‘’yeni sezon için geniş bir kadro ile çalışmalara bugün itibari ile başlamış bulunduk. Ramazan ayı nedeni ile hafta içi üç ve hafta sonu da bir idman olmak üzere haftada dört idman yapacağız. Ramazandan sonra haftanın beş günü yapacağız. Yapacağımız hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde hazırlanmak ve iddialı bir takım kurmak istiyoruz. Hazırlık maçlarında eski ve yeni oyuncuları kaynaştırıp doksan dakika koşan takım ruhunu oluşturmak arzusundayız’’dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="70761,70760,70759,70756,70757,70758,70755,70754"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...