Cuma, Temmuz 19, 2013

Volkan Dinç transferleri değerlendirecek

akçakocaspor


Yeni sezona sancılı girecek olan Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyle geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen futbolcular bir bir takımdan ayrılıyor.
Yeni sezondaki teknik kadronun bile belli olmadığı Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyle takımdan ayrılan futbolcular devam ediyor,bu futbolculardan takımın liborosu olan  Volkan Dinç 4-5 takımla görüştüğünü dile getirdi.


Geçtiğimiz sezon genç yaşında, İstanbul Çubukluspor’dan devre arası alınan, takımın  liberosu olan çalışkanlığı ile dikkatleri çeken, geçen sezon ikinci yarıda gelmesine rağmen 11 maçta forma giyen,takımın başarısı için elinden geleni yapan centilmen kişiliği ile tanınan Dinç  belirsizlik nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini belirtti Dinç muhabirimize şunları söyledi “Akcakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik devam ediyor, geçen sezon oynadığım arkadaşlarım takımdan birer birer ayrıldılar,oysa geçen sezon ikinci yarıda takıma katıldığım halde takım içerisinde güzel günler yaşadık hazır takım haline gelmiştik,bu sezon yönetimin ilgisizliği bizleri çok sevdiğim Akçakocaspor’dan koparma noktasına getirdi. Halen 4-5 takımla görüşmelerim devam ediyor, ama ilk tercihim Akçakocaspor olacaktır. Akçakocaspor yönetiminden bu yönde anlayış bekliyorum yoksa diğer takımları değerlendirmeye alacağım, benim açımdan en iyisini sunan kim olursa oraya gitmek isterim”dedi.


Volkan Dinç kimdir
12.01.1992 İstanbul Üsküdar doğumlu, futbola İstanbul  Kavacikspor’da basladı, 20 yaşında  İstanbul Çubuklu’ya transfer oldu.Geçen sezon devre arasında  Akcakocaspor’a transfer oldu


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.