Çarşamba, Temmuz 17, 2013

Sultanbeyli Belediyespor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig'de yeni  sezona iddialı bir yapılanmayla giren Sultanbeyli Belediyespor, kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanına çıktı.


2013071620101


Futbolcuların neşeli ve istekli olması teknik heyeti sevindirirken, takım içerisindeki erken kaynaşma gözlerden kaçmadı. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Sultanbeyli Belediyespor  Teknik Sorumlusu Hüseyin Aydoğan,'' Yeni sezon kulübümüz için hayırlı olsun. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bildiğimiz takip ettiğimiz ve tanıdığımız oyuncuları transfer ettik. Çalışmalarımızın bir bölümüne kendi tesislerimiz de başladık, çalışmalarımızın ikinci etabını olan Nevşehir kampını da verimli bir şekilde geçirerek lige iyi bir giriş yapmayı hedefliyoruz. Taraftarımızı son düdüğe kadar hep yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah ligin sonunda Sultanbeyli Belediyespor’u profesyonel lige taşırız’’ dedi.


Çarşamba günü saat 18:00 da  kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla programına devam edecek olan Sultanlar, bu sezon ipi göğüsleyeceğinin sinyallerini fazlasıyla veriyor.


[gallery columns="5" ids="69842,69841,69840,69839"]


KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.