Salı, Temmuz 16, 2013

Sinan Demircan yeniden Leventspor'da

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden Leventspor, bugünkü transferi, geçen sezonu BAL 5.Grubu beşinci bitiren Ceyhanspor'da geçiren 24 yaşındaki santrafor Sinan Demircan'dan geldi.


 


Sinan Demircan, 2011-2012 sezonu ilk devresinde takımımızda İstanbul SAL'da 8 gol 9 asistlik gayet iyi bir performans göstermiş, ikinci transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ceyhanspor'a gitmiş, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda talihsiz bir şekilde sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Geçen sezonun ilk devresinin 11.haftasında takıma katıldı ve iç sahada oynanan Nevşehirspor Gençlik maçıyla sahalara dönüş yapan santrafor, son 19 maçın 13'ünde forma şansı buldu.


       
 yerelIMG_7871


Sinan Demircan kimdir?

Futbola Beşiktaş minik takımında başlayan oyuncu,siyah beyazlı takımın altyapı kademelerinde aralıksız yedi sezon forma giydikten sonra, ilk A takım deneyimini İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Bağlarbaşı takımıyla yaşamış, orada bir devre forma giydikten sonra profesyonel olmuş, sırasıyla bir devre Çaykur Rizespor A2, bir devre de TFF 3.Lig'de Bulancakspor maceralarının ardından, 20 yaşında Azerbaycan Super Lig takımlarından FK Baku'ye transfer olmuştu. Sinan 5 aylık Azerbaycan Super Ligi macerasında 25 numaralı formasıyla 7 maça çıkmıştı. 2009-2010 futbol sezonunda TFF 3.Lig takımlarından Gümüşhanespor ile anlaşarak Türkiye'ye dönen genç fakat bir o kadar da tecrübeli santrafor, ara transfer döneminde bir diğer 3.Lig takımı Sürmenespor'a verilmiş ve sezonu orada tamamlamıştı. 2010-2011 futbol sezonuna Süper Lig takımlarından Orduspor ile anlaşarak başlayan futbolcu, A2 takımında 11 maç şans bulmuş, ikinci transfer döneminde de Beşiktaş altyapısından hocası olan Tekin Aslıhan'ın çağrısı üzerine o sezon BAL için play-off maçları oynayan Fenerköy takımı ile amatöre dönmüştü. BAL play-off maçlarında gösterdiği performansla, kırmızı siyahlı takıma transfer olan forvet, Leventspor'da ilk devrede 8 gol 9 assistlik bir performans sergiledikten sonra, devre arası Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ceyhanspor'a transfer olmuştu. Bu kulüpte çıktığı idmanda çimin azizliğine uğrayan ve uzun süreli bir sakatlık geçiren oyuncu, geçen sezon ilk devresinin sonlarına doğru forma giymeye tekrar başlamış, ligin bitimiyle birlikte de İstanbul'a dönüş yapmıştı. Bu sezon için eski takımına tekrar dönen oyuncu, artık gollerini kırmızı siyahlı forma için atacak.

 
Sinan Demircan'ın Azerbaycan harici Türkiye kariyerinde TFF 3.Lig'de 16 maçı,Çaykur Rizespor ve Orduspor A2  takımlarıyla 22 maçta 4 golün yanı sıra Çaykur Rize'de 5 maçta kadroda yer aldı ve 2 DSGL müsabakası, Azerbeycan'da 2 Lig, 2 de kupa maçında ağları sarstı. Fenerköy takımıyla BAL için play-off maçları tecrübesi vegeçen sezonun ikinci yarısında Ceyhanspor ile Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunuyor.

 

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

1 yorum:

bağcılarlı dedi ki...

futbolcu bırakmadınız transfer ederek inşallah bu sene şampiyon olursunuz hocam savaş generallerle kazanılmıyor birazda asker alın savaşsın.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...