Çarşamba, Temmuz 17, 2013

Silivrispor sahaya indi

Yeni sezon hazırlıklarının ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor’da eski ve yeni oyuncuların teknik heyet ile birlikte sahaya inmesi ile birlikte lig heyecanı da başladı.


 


 


2013-2014 Futbol Sezonunun ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor yeni kadrosu ile görücüye çıktı. Silivri Stadı’nda gerçekleştirilen idmana yeni teknik heyet ile birlikte kadroya dahil edilen yeni oyuncularda katılım sağladı. Kendi sahasında ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor Futbol takımı günü düz koşularla geçirdi.


 


Atun, “Silivri’nin gücüne güveniyoruz”
Kendi tesislerinde hazırlıklarına başlayan TFF 3. lig ekiplerinden Silivrispor’da Başkan İhsan Atun yeni sezon için umutlu konuştu. Atun ilk idmanda verdiği açıklamasında; “Silivrispor olarak ligimizin ilk idmanını gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte bizim için zor ve yorucu bir maratonun da başlangıcı da başlamış oluyor. Silivrispor kurulduğu günden bu zamana kadar her zaman ismi başarılarla anılmış bir takımdır. Geçmiş senelerde bir takım aksiliklerle alt liglere düştüyse de kısa zamanda düştüğü zor durumlardan kurtulmasını bilmiştir. Şimdi bizimle birlikte yepyeni bir ekip gerçek ekip ruhu ile yola çıkmış bulunuyor. Bizim için asli görev Silivrispor’un yükselen çıtasını daha da iyi yerlere getirmek olacaktır. Ben ve yönetimimdeki tüm değerli arkadaşlarım gelecekteki Silivrispor’un başarıları için kendimizi hazırlamış bulunuyoruz. Yepyeni bir kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Ligimizin zorluğunu ve öneminin de bilincindeyiz. Gerçek anlamda bir başarının sağlanabilmesi adına yönetimim ile birlikte kaliteli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bundan sonra iş teknik kadroya kalıyor. İnanıyoruz ki oyuncularımız ve teknik ekibimiz bir bütün dahilinde çalışarak bize ligimizde başarıları getireceklerdir. Biz kurduğumuz kadroya ve teknik ekibe sonuna kadar güveniyoruz. Profesyonel bir bilinçle yönettiğimiz bir kulübümüz ve kadromuz var. Gelecek Silivri’nin ve Silivrispor’un olacaktır. Bununla birlikte yeni sezonumuzun tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.


 


“Beklentilerin farkındayız”
Silivrispor teknik direktörü Erdal İşkar ise idman öncesi yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak ligimizin ilk idmanını gerçekleştiriyoruz. Bizim için önemli olan birliğin ve bütünlüğün oyuncular arasında gerçekleştirilmesidir. Teknik heyet olarak talep ettiğimiz tüm oyuncular ile anlaşma sağladık. Silivri’nin beklentilerinin farkındayım. Yönetimin ve camianın da beklentilerinin farkındayım. Elimizden gelenin en iyisini sunmak adına da var gücümüzle çalışacağız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="69878,69877,69876,69874,69875"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...