Perşembe, Temmuz 18, 2013

Silivri’de altyapılar da idmana başladı

2013-2014 Futbol Sezonunda birçok kategoride mücadele edecek olan Silivrispor’da çalışmalar Gençlik Geliştirme Direktörü Rasim Destanoğlu yönetiminde başladı.


 


Altyapılarda tek sorumklu olan Rasim Destanoğlu önceki gün Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda çeşitli kategorilerdeki genç yetenekler ile birlikte sezonun ilk idmanlarını gerçekleştirdi. Destanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmanı Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Genel Kaptan Gazi Yusuf Temel ve İkinci Başkan Süleyman Gençoğlu takip etti. Bir saat yakın süren idmanda oyuncular düz koşu yaptı.


DSC_0039


Çalışmalar aralıksız sürüyor
Devam idmanı takip eden yöneticiler sorumlu teknik adam Destanoğlu’ndan yapılandırmalarla ilgili bilgiler aldı. Silivrispor Kulübü Genel Kaptanı Gazi Yusuf Temel yaptığı açıklamasında; “Yeni sezonda yeni görev dağılımları ile yola devam eden Silivrispor’da teknik ve yönetimsel anlamda da bir takım değişikler yaşanmaktadır. Göreveksiniz ki ilerleyen günlerde Silivrispor hem altyapılarıyla hem de A takımı ile parmakla gösterilen örnek kulüpler arasındaki yerini alacaktır. Yaptığımız çalışmalar bu yöndedir. Şimdi gördüğümüz kadarı ile altyapılar ilk idmanını gerçekleştiriyor. Şuan idman yapan oyuncuların hepsi çeşitli kategorilerde banko oynayan isimler. İdmanların ilerlemesiyle birlikte oyuncu sayımız her geçen gün artacaktır. Bizler emin adımlarla koyduğumuz hedeflere doğru ilerliyoruz. Bizi takip edin” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.