Pazar, Temmuz 21, 2013

Silivri ve Nişantaşı'ndan olumlu prova

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Silivrispor ilk hazırlık maçında SAL takımlarından Nişantaşı FK karşılaştı. Silivrispor, doksan dakikalık mücadelenin sonunda yenilmesine rağmen ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu.

Hafta sonu Silivri Stadı’nda ilk hazırlık maçını yapan Silivrispor SAL temsilcisi Nişantaşı FK'ya  1-0 yenildi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadelede her iki takım hocası da takamlarındaki tüm oyunculara şans verdi. Silivrispor ilk yarıya genç oyuncuları ile başladı. Maçın ilk yarısının son bölümlerinde defansın yaptığı hatayı Hilmican affetmedi ve durumu 1-0’a taşıdı.  İlk yarı atılan bu tek golle konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya değişik bir kadro ile çıkan Silivrispor orta alanı eline aldı ama ileride bir türlü aradığı golü bulamadı. Müsabaka ilk yarıda Hilmican’ın attığı golle tamamlandı.


nişantaşı yöneticileri


Başarı dilekleri
Maçtan önce Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, kafile ile Silivri’ye gelen Nişantaşı Kulübü Başkan Yardımcısı Erdal Çınar, As Başkan Yasin Dağdeviren, As Başkan Nusret Karagülle ile birlikte uzun bir sohbet ederek yeni sezonda başarılı olmalarını temenni etti.


yılmam eski takım arkadaşı ile hasret giderdi


Çocukluk arkadaşıyız
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam Silivrispor’u ilk hazırlık maçında yalnız bırakmadı. Mücadeleyi başından sonuna kadar takip eden Yılmam, Nişantaşı'nın başarılı teknik adamı Mehmet Kaplan’a da yeni sezonda başarılar diledi.  Yılmam açıklamasında; “Mehmet Kaplan ile birlikte çocukluğumuz geçti. Galatarasay’da da birlikte top koşturduk sonra o başka kulübe bende başka kulüplere transfer olduk. Burada kendisini görünce mutlu oldum. Nişantaşı FK'ya başarılı olacağına da eminim” dedi.


Tonta’da maçtaydı
Silivrispor’un Nişantaşı ile yaptığı ilk hazırlık maçını Mesut Tonta’da takip edenler arasındaydı. Silivrispor takımının izleme komitesinde olan başarılı teknik adam oynanan ilk hazırlık maçının ikinci yarısını beğendiğini belirtti.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery columns="5" ids="70533,70534,70532,70528,70529,70530"]

1 yorum:

ali sezer dedi ki...

ne ortaya koydu silvri sprun işi zor 3 ligde bu sene sadece düşmemek için mücadele eder gerisi hikaye gecen sene gölcümüz yoktu bu sende aynı senaryoo

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.